www.car.cz
 

Kralický Radek Rous po šesti závodech vede domácí šampionát
     10.7.2009 08:59 - tisková zpráva


Radek Rous je v čele domácího šampionátu!

Šestý závod evropského poháru silničních motocyklů Alpe Adria Cup posunul do čela průběžného pořadí domácího šampionátu kralického závodníka Radomila Rouse. Svoje největší konkurenty předstihl jednatřicetiletý jezdec znojemského Klub racing týmu díky závodu na Masarykově okruhu v Brně.

„Do závodu jsem šel z pátého místa, ale použili jsme úplně jiné pneumatiky, než na které jsem zvyklý, takže jsem musel od začátku opatrně,“ popisuje úvod závodu na domácí trati Rous, který v kubatuře litrových superstocků sedlá Yamahu R1. Po několika zatáčkách se propadl až na desátou příčku, kterou postupně vylepšil až na konečné páté místo absolutně.

„Dostal jsem se dokonce na čtvrté místo, ale při výjezdu z poslední zatáčky jsem špatně podřadil a jeden soupeř mě předjel,“ litoval chybičky v závěru závodník z Třebíčska. Páté místo mu nakonec stačilo na průběžnou vedoucí příčku domácího mistrovství. „V domácím mistrovství jsem dojel druhý, ale díky pádům Filly a Mikšovského jsem se dostal do čela,“ vysvětluje Radomil Rous.

Toho další závod čeká už o nadcházejícím víkendu, kdy se jede další díl Alpe Adria Cupu v Mostě.

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose