www.car.cz
 

Volno v kalendáři využili Jiří Mičánek a Martin Jerman k přípravě na okruzích v Imole a Monze
     17.7.2009 11:34 - tisková zpráva


Mičánek s Jermanem trénovali v Monze a Imole

Současné volno v termínovém kalendáři využili Jiří Mičánek a Martin Jerman v minulých dnech k přípravě na druhou polovinu seriálu mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích. Oba jezdci zvolili zajímavou nabídku k přípravě na italských okruzích v Imole a Monze.

"Nikdy jsme na těchto tratích nejeli, trénink měl proto pro nás zcela zvláštní zážitek. Obě tratě jsou nádherné a přípravu určitě zúročíme," řekl po návratu Jiří Mičánek.

První polovinu sezony mají oba jezdci velice dobře rozjetou. Mičánek s Jermanem jsou první v průběžném pořadí ve vytrvalostních závodech do 3500 ccm s náskokem 11 bodů před Dolákem a Šenkýřem. Ve sprintu je Jiří Mičánek absolutně na třetím místě za Charouzem a Danišem a je rovněž v čele třídy do 3500 ccm.

"Pochopitelně si chceme naše postavení udržet i ve druhé polovině šampionátu. Na srpnové pokračování seriálu mistrovství republiky v Mostě počítáme s nasazením i druhého vozu Porsche, který by pilotoval jeden špičkový jezdec. Zatím je všechno ve stadiu jednání," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek senior.

Domácí šampionát má před sebou ještě tři pokračování: 7.-9. srpna v Mostě, 18.-20 září v Brně při Podzimní ceně a 17. října udělá tečku za sezónou vytrvalostní závod Epilog na Masarykově okruhu.


Jiří Pošvář

 

PR


 
 
Fotogalerie:   GT na Oscherschlebenu 2009 a kočičky kolem nich objektivem Karla Kubeše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose