www.car.cz
 

IFM 2009: Josef Král po páteční kvalifikaci v Brands Hatch na 4. místě
     18.7.2009 00:30 - tisková zpráva


International Formula Master
Brands Hatch 18.-19. července (4. závod)

Pátek před závodem
Josef Král zakončil páteční kvalifikaci na slušném 4. místě. Navzdory počasí, které se na trati v Brands Hatch neustále měnilo a které také nejvíce zamíchalo pořadím v dnešním měřeném tréninku, bude Pepa startovat do zítřejšího závodu ze čtvrtého místa.

Po celou dobu kvalifikace se držel v popředí a na neustále osychající trati vyčkával na závěrečná kola, jenže bohužel v nich se mu do cesty připletl pomalejší jezdec a tím ztratil možnost pomýšlet na místa nejvyšší.

Josef Král: "Dnes to byla opravdu velká škoda. Po zkušenostech z Brna jsem si na mokré trati hodně věřil a řekl bych, že jsme měli obrovskou šanci vyhrát. Bohužel Brands Hatch je pro mě asi začarovaná trať, protože všechny tři závody, které jsem tady jel dopadly opravdu špatně. Doufám, že se to zítra prolomí, jelikož auto nám funguje opravdu výborně jak na suché trati, tak i na mokru.

Pokusím se vytěžit ze 4. startovní pozice, protože start tady na Brands je pro první řadu dokopce a pro druhou začíná být mírně z kopce, ale zatím největším otazníkem je počasí, takže uvidíme jak to všechno zítra bude."


www.josefkral.cz  



 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2009 a Češi v akci objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose