www.car.cz
 

Modernizovaný Nürburging vypadá podle Davida Vršeckého bombasticky
     24.7.2009 09:51 - tisková zpráva


Okruh vypadá bombasticky!
Tvrdí o nově modernizovaném Nürburgingu úřadující šampión starého kontinentu a dvojnásobný truckový Mezinárodní mistr Německa David Vršecký.

Na rozdíl od předchozích závodů přijel David ve společnosti technického ředitele týmu Mario Kresse do nově rekonstruovaného svatostánku evropského truckracingu s časovým předstihem. "Mario vede jednání s německými partnery, jako mistr Evropy musím být po ruce," vysvětluje David s tím, že dnešek hodlá věnovat důkladné prohlídce okruhu a především jeho okolí. "Všude kolem se hovoří o finanční krizi. Nürburging na to ale rozhodně nevypadá.

Je vidět, že místní investoři věří v perspektivu automobilového sportu". Co se samotného okruhu týče, z technického hlediska se pro jezdce a mechaniky prakticky nic nemění. Přesto se podle Davida bude jednat tak trochu o jiný závod, než tomu bylo doposud. "Všechno kolem vypadá grandiózně. Je to jako hrát hokej v Litoměřích, nebo v Madison Square Garden. Kvalitní led dnes udělají stejně dobře v Litoměřicích, jako v New Yorku. Podstatný rozdíl je ale v atmosféře a s ní spojeným tlakem na závodníky."

Do pracovního procesu se pak David zapojí již zítra, kdy je na řadě tzv. press day. V pátek půjde do tuhého, po dvojici volných tréninků je totiž na řadě trénink měřený. "Po Barceloně jsme udělali v tomto ohledu hodně práce. Snad se to v pátek projeví," doufá David, kterého, jako snad všechny jezdce trápí především nevyzpytatelnost počasí. "Zatím fouká vítr a je zamračeno. Ale kdo ví, jak bude za deset minut."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose