www.car.cz
 

TV MOTORMIX nabízí tentokrát hlavně rallye : Horácká, Castrol i Maribor.
     24.7.2009 23:18 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MOTORMIX nabízí od nadcházejícího červencového víkendu řadu příspěvků tentokrát s převahou automobilových soutěží a to ve dvou případech ze zahraničí.
 
„V dalším červencovém MotorMIXU můžete vidět ohlédnutí s několika rozhovory za vrchařskou Ústeckou 21 a zároveň krátce i následující Ecce homo. Dále ohlédnutí za rakouskou Castrol rallye v podhůří Alp, kde tentokrát pohořely favorizované vozy Super 2000. Český tým Buggyra pak může bilancovat úspěšnou půlku sezóny a chystat se do Mostu, kde se pojede již zhruba za měsíc. Horáckou rallye před týdnem vyhrál Jarek Orsák o jedinou sekundu před Pavlem Valouškem a připomeneme i skutečnost, že český trucktrial již letos čekají jen tři závody. Horkou novinkou pak je to, že moravská Rallye Vyškov ( na jaře zrušená) nakonec bude a nahradí zrušené Prachatice.
 
Přeneseme se i na Ruskou rallye, další podnik IRC, kde kralovaly k radosti českých fandů obě české Fábie s 2000, přičemž v Motormixu pohovoří pilot jedné z nich, Jan Kopecký, kterého jsme zastihli při nedávných testech na Moravě. Na závěr zmíníme i další vítězství Fabie S2000, ale z jiného podniku. Zlatem pro český vůz totiž skončil také pátý díl letošního mistrovství Rakouska - Rally Maribor ve Slovinsku – přičemž tomuto šampionátu se pravidelně věnujeme a naši kolegové Jan Oleníček a Jiří Dokulil nechyběli ani zde,upřesňuje nabitý obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Další informace k pořadu pak najdete doméně: www.tvmotormix.cz
 
MotorMIX je k vidění nejen na televizních obrazovkách, ale i třeba na „síti“.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Pořad je možné si případně i snadno uložit do počítače a pak, navíc bez cukání, které často provází prohlížení videií přímo na internetu, takže tuto variantu doporučujeme….!
 
 „Příště, tedy za dva týdny již v úvodu srpna, se podíváme ještě podrobněji do Slovinska na Rallye Maribor, na závody do vrchu a nejen to, plánuje ještě Pavel Jelínek.
 
 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Karel Kubeš
Alois Folta
Tomáš Otřísal
Zdeněk Šmídek
Zbyněk Háder
Jaroslav Válek
František Jůza
Michal Nedbal
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Hana Hlavová
Ing. Martin Folta
Věra Kubešová
 
Střih :           Tomáš Otřísal
Produkce:  Pavel Jelínek
Režie :        Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
 
Tisková informace pořadu MotorMIX 2009 červenec 02
V Brně 24. července 2009
 

 
 
Fotogalerie:   Martin Rada s Alfou na Horácké 2009, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose