www.car.cz
 

Zlato pro Macíkův kamion KM Racing na BAJA Spain Aragon 2009 !!
     31.7.2009 20:45 - tisková zpráva


KM Racing vitez kategorie kamion - BAJA Spain 2009

Martin Pabiska - Zaragoza (16,10hod.)

Az do posledniho kilometru se kamion KM Racing, s posadkou Macik, Kalina Macik jr., rvala o prvenstvi na letosnim rocniku BAJA Spain Aragon 2009. Ve finisi nakonec uhajila prvenstvi o 2:13:00, pred domaci posadkou Francesco Selga, Torra, Salido s vozem Mercedes Benz 1844 - AK a pred posadkou Marco Dono, Bettiga, Accerbo (ITA) s vozem IVECO Trakker a o 3:07:00

Po vcerejsi etape museli mechanici na "Liazce" poradne zabrat. Vymenit vsechny pneumatiky, vymenit kompletni brzdove oblozeni, pretesnit tekouci prevodku rizeni a opravit zadni blatnik po malem karambolu. Do pozdnich nocnich hodin se na aute pracovalo, aby dnes jeho posadka uspesne zavrsila symbolicke prvni vitezstvi pod hlavickou KM Racing!

David Pabiska se nadale i v dnesni etape posouval smerem vzuru startovnim polem a nakonec je to pro neho 13.misto (resp.12.misto, pokud budeme hodnotit pouze kategorii MOTO), s kterym se zda byt spokojen, protoze i v dnesni etape se na jeho motocykl prilepila smula, ve forme rozpleteneho predni kola v prubehu prvni rychlostni zkousky.

Pro Davida byl nejvetsim konkurentem David Casteu (vitez Stredoevropske rallye 2008), ktery obsadil celkove 10.misto.

Pro cely tym to byla nesmirne dulezita zahranicni konfrontace se spickovymi zavodniky ve svych kategoriich.

Dalsi predstaveni tymu by melo byt behem BAJA Hungaria, ktera probehne ve dnech 20.-22.8.2009 ve vojenskem prostoru v okoli Balatonu a v zari SILK WAY Rallye v Rusku, Kazachstanu a Turkmenistanu.

S pozdravem
Martin Pabiska
www.davidpabiska.cz  

Výsledky i zde


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose