www.car.cz
 

Úchvatná akce na trati Masarykova okruhu s formulí 1 F2008 a FXX
     23.7.2009 10:23 - tisková zpráva


Felipe Massa na Ferrari Racing Days v Brně:

Úchvatná akce na trati s formulí 1 F2008 a FXX

 

 Praha, 23. července 2009 – Proslulé Ferrari Racing Days v Brně konané 4.-6. září 2009 dostávají přesnější obrysy a slibují mimořádně zajímavou podívanou. Jezdec týmu Scuderia Ferrari Felipe Massa usedne do dvou jedinečných vozů, které se na dobře známém Masarykově okruhu objeví poprvé: F2008, vítězný vůz Poháru konstruktérů za sezónu 2008, a ohromující speciál FXX. Brazilský jezdec, který několik sekund držel loňský jezdecký titul pro Scuderii Ferrari, bude v Brně v průběhu sobotního a nedělního programu. Fanoušci se mohou těšit na oficiální autogramiádu, která proběhne v sobotu odpoledne v paddocku.

 

Felipe Massa zavítá do České republiky vůbec poprvé a bezpochyby dokáže své mimořádné jezdecké schopnosti za volantem vozu F1 F2008, který mu umožnil bojovat o titul mistra světa do posledních sekund loňské sezóny. Všichni fanoušci F1 mají jedinečnou šanci poprvé v historii České republiky vidět špičkového jezdce v akci otevřené široké veřejnosti. 

Vždy je to něco jiného, když se na trať vyrazí s vozem F1 a jsem si jistý, že lidem se bude líbit ohromný výkon a sportovní duch vozů Ferrari,“ říká Massa. „Jsem si jistý, že lidé budou nadšeni stejně jako já. Těším se do Brna a chci si užít jedinečný zážitek společně se všemi fanoušky Ferrari.“ A co více, skvělou zkušenost přinese i výkon a zvuk speciálu Ferrari FXX, který je v osobním vlastnictví Michaela Schumachera.

Ferrari Racing Days jsou již po mnoho let vnímány jako jedny z hlavních bodů motoristické sezóny, zejména to platí pro fanoušky legendárního vzpínajícího se hřebce. Toto setkání rodiny Ferrari od 4. do 6. září bude největší akcí Ferrari ve střední Evropě a Brně bude největší koncentrace vozů Ferrari v České republice v historii.

Masarykův okruh dlouhý 5,403 kilometrů bude hostit atraktivní, akcí nabitý program. Legendární značka Ferrari a místní zastoupení Scuderia Praha přinesou těsné souboje Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, Shell Ferrari Historic Challenge, program F1 Clienti s někdejšími vozy F1 z různých ér, do kterých usedaly hvězdy jako Michael Schumacher, Niki Lauda či Jean Alesi. Massa se do brna těší: „Bude vzrušující sledovat závody Ferrari 430 Challenge a výjimečné historické vozy startující v Shell Historic Challenge a jejich první boje o vítězství do poslední zatáčky na tomto tradičním okruhu MotoGP.

Tyto závody také umožní shlédnout na trati některé z nejnádhernějších formulí historie v akci, doufám, že fanoušci si tento vzrušující víkend užijí stejně jako já. Nakonec, co si můžete přát lepšího – hodně vozů Ferrari, hodně fanoušků Ferrari, hodně zábavy při řízení? Pokud máte rádi motoristický sport, pak je to určitě to správné místo, kdy byste neměli první zářijový víkend chybět.“

 Ferrari Racing Days jsou obvykle divácky úspěšné a přitahují nejen fanoušky, ale také celé rodiny. Základní víkendová vstupenka na Ferrari Racing Days bude stát 300 korun s volným vstupem dětí do šesti let věku, junioři do 15 let a senioři nad 65 let mají slevu 50% na základní vstupenky.

Předprodej vstupenek běží v síti Ticketstream (www.ticketstream.cz) a prostřednictvím Automotodromu Brno (www.automotodrombrno.cz) V prodeji bude také omezený počet vstupenek do paddocku. Na stránkách Automotodromu Brno naleznete také informace o akreditaci médií včetně stažení formulářů, které jsou také na www.ferrariracingdays.cz .

Scuderia Praha navíc vylosuje pět majitelů vstupenek zakoupených v předprodeji do 31. července 2009 do 12 hodin. Tito šťastní výherci pak budou mít šanci okusit 5. srpna rychlou jízdu Ferrari 430 Challenge s profesionálním řidičem po brněnské trati. Vylosovaná čísla vstupenek a další novinky k akci budou průběžně zveřejňovány na www.ferrariracingdays.cz

 


PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2009 - směska závodů objektivem Michala Kopečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose