www.car.cz
 

U roudnického týmu Buggyra ticho před mosteckou bouří !
     5.8.2009 09:15 - tisková zpráva


Ticho před bouří!
Na dva týdny trvající dovolenou nastoupil dnešním dnem personál Buggyra Technology Centra. Podle úřadujícího mistra Evropy Davida Vršeckého se jedná o klid před bouří!

Do rozhodující části šampionátu (Most, Zolder, Le Mans, Jarama) totiž hodlá Buggyra vpadnout stylem tornáda.

"Od května jsme spolu komunikovali takřka každý den, proto jsem rozhodl, že zapomeneme na čísla mobilních telefonů a budeme jen relaxovat," prohlásil technický ředitel týmu Mario Kress, který tentokrát nezadal Bösigerovi s Vršeckým domácí úkoly. "Šest závodů jsme odjeli s týdenní pauzou, je čas si od sebe, ale i od závodění odpočinout. O to radostněji vlétneme do závodění."

Dvoutýdenní odluku od tahačů vítá i David Vršecký, který hodlá v následujících dvou týdnech nabrat především fyzickou kondici. "Rozhodl jsem se, že na sobě budu pracovat tak tvrdě, až se mi začne stýskat po autě a závodění. V Mostě se mají na co těšit. Dohodli jsme se s Markusem, že to pojmeme jako loni a zkusíme všechno vyhrát." O osudu dovolené zatím nemá David příliš jasno.

"Přítelkyně by chtěla cestovat, já mám zahraničí pro změnu plné zuby. Uvidíme. Třeba se jednoho dne vyspím a zjistím, že prodloužený víkend u moře by nebyl vůbec od věci."

Buggyra

PR



 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli na Nurburgringu opět úspěšná, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose