www.car.cz
 

Vladimír Hladík v Mostu: splněná přání a plný počet bodů
     9.8.2009 11:22 - tisková zpráva


Do závodu šli Hladík s Dudou ze třetí pozice, ale na „otestování“ soupeřů jim stačila půlhodinka.

„Museli jsme dohánět ze třetího místa. Podařilo se nám to za třicet minut a pak už to bylo vynikající. Byli jsme naprosto v pohodě a nakonec jsme vyhráli o dvě kola,“ řekl po tříhodinovce šéf stáje a Hladík a nepotlačoval emoce.

„Ano, přiznávám, že toto vítězství je pro nás mimořádně důležité. V minulém závodě v Mostě jsme prohráli (pozn. aut.: obsadili druhé místo). Proto byla příprava na čtvrtý závod mimořádná. Na autě jsme makali víc než kdy jindy, prověřovali jsme každý detail. O to víc jsem rád, že se nám vložená energie vrátila. Navíc toto vítězství bylo hodně důležité i po psychické stránce. Nervozity po všelijakých protestech už bylo opravdu hodně. Snad jsme přesvědčili, že naše ambice jsou podložené kvalitou a tedy i oprávněné,“ konstatoval Hladík.

Dnešní úspěch jednička stáje TechFuture připisuje týmové sehranosti, a to nejen za volantem.

„Ano v závodě nám vycházelo skoro všechno, ale nejdůležitější přece jen je týmová práce před závodem. Takže tyto body jsou výsledkem mimořádného úsilí sedmičlenného týmu, který pracoval na sto padesát procent. A já bez dalšího komentáře přidávám, že pro nás všechny je i určitou satisfakcí. Skutečně to tentokrát bylo víc o „černé“ práci před závodem,“ složil Hladík poklonu svým kolegům.
 
A jak dodal, platí to i pro druhý tým stáje TechFuture, startující v seriálu také na Renaultu Clio.

„Tentokrát jeli ve třech, tedy Hes, Hordosy a Barčák. Chtěli bojovat o třetí místo a na něm dojeli. Jsou součástí našeho týmu, a také tohle jejich umístění je vynikající. Takže v Mostě nám vyšlo všechno, co jsme si naplánovali, anebo přesněji, co jsme si přáli,“ shrnul Hladík.

Hladík s Dudou obhajují titul a po dnešním závodě zvýšili svůj náskok v celkovém pořadí o další deset bodů. Seriál bude nyní pokračovat v Brně.


„Všichni tuto trať známe do detailů. Takže to zase bude o stoprocentní přípravě a trpělivosti v závodě. Dnešní Most nás hodně nabudil, nestydím se přiznat velikou úlevu, protože to úsilí celého týmu tentokrát bylo opravdu extrémní. Naším cílem je obhájit titul, takže je jasné, co budeme chtít získat v Brně,“ uzavřel Hladík.



Zdeněk Vlach
mluvčí stáje TechFuture


 
 
Fotogalerie:   Mostecké vytrvalostní klání v srpnu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose