www.car.cz
 

Lukáš Pešek a SEAT pokračují spolu
     12.8.2009 12:27 - Pavel Jelínek


Nejlepší český závodník v MS silničních motocyklů a SEAT pokračují spolu

LUKÁŠ PEŠEK A SEAT POKRAČUJÍ VE SPOLUPRÁCI

Lukáš Pešek, nejlepší český závodník v Mistrovství světa silničních motocyklů, a SEAT také v letošním roce pokračují v úspěšné spolupráci. „Lukáš je přesně ten typ řidiče, kterého oslovují naše dynamické a sportovně laděné vozy, a na druhou stranu je osobností, která skvěle ztělesňuje styl značky SEAT vyjádřený heslem „Auto Emoción“. Jsme proto velmi rádi, že i letos jsme se dohodli na spolupráci,“ říká Petr Táborský, vedoucí českého zastoupení značky SEAT.

V minulosti Lukáš jezdil Leona Cupru, ale vyjádřil přání vyzkoušet si i další modely. V zimní přípravě zvolil Alteu XL, která při zachování sportovního charakteru nabídla Lukášovi možnost vozit sebou vše potřebné, jako např. kolo a výbavu na motocross. Se začátkem nové sezony a cestováním po celé Evropě přišla volba na nové Exeo. „Myslel jsem si, že adrenalin má v sobě pouze Cupra, ale vůbec to tak není. Každé auto od SEATu, které jsem měl k dispozici, má dostatek sportovní DNA, abych si jízdu pokaždé užil. A Exeo mě dostalo úplně. Prostě parádní svezení,“ dodal Lukáš.

Nejen špičkový design, nejnovější technologie a dynamické jízdní vlastnosti jsou základními charakteristikami všech modelů značky SEAT. Velký důraz klade automobilka SEAT i na bezpečnost svých vozů pro jejich posádku a ostatní účastníky silničního provozu. „Proto nás těší, že se Lukáš zapojil do nové vlny bezpečnostní kampaně Nemyslíš – zaplatíš!, která je zaměřena na řidiče motocyklů.“ říká Petr Táborský.

A jak vidí Lukáš Pešek svoje šance v letošní sezoně? „Pokusíme se náš úspěch vystavět především na jezdeckém pokroku a zkušenostech, které jsem zatím získal s dvěstěpadesátkou, na tvrdé přípravě bez zdravotních komplikací a osvědčeném složení týmu,“ říká 23letý jezdec, který se v seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů pravidelně objevuje už sedmým rokem.

Před domácí Velkou cenou, která se v Brně jede již tento víkend, náš závodník figuruje se 40 body na 13. místě a má tak na svém kontě jen o 3 body méně než za celý loňský rok. Na Masarykově okruhu se Lukáš určitě pokusí v celkovém pořadí přeskočit 12. Cluzela, jenž má stejně bodů jako on, jedenáctý je se 43 body loňský mistr světa třídy 125
Di Meglio.

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose