www.car.cz
 

VW Polo Cup 2009 aTomáš Mičánek tentokrát na Nürburgringu
     14.8.2009 17:18 - tisková zpráva


VW Polo Cup pokračuje : Tomáš Mičánek na Nürburgringu pokukuje po desítce

Tomáš Mičánek touží na Nürburgringu po desítce 

Do desátého místa se chce umístit tuto neděli v sedmém pokračování letošního seriálu VW Polo Cupu brněnský automobilový závodník Tomáš Mičánek. V průběžné klasifikaci je osmý se ziskem 92 bodů a zatím se mu podařilo být v první desítce pouze dvakrát. V Lausitzu dojel těsně za stupni vítězů čtvrtý a v posledním závodě v Oscherslebenu se umístil na devátém místě.

Nürburgring ale Mičánkovi loni příliš nesvědčil, neboť obsadil až sedmnáctou příčku, když jej zlobila převodovka. "Pokud se nic nenadálého nestane, tak má Tomáš reálnou šanci na umístění v první desítce. Tím by si také mohl polepšit v celkové klasifikaci," řekl před závodem na Nürburgringu šéf stále Jiří Mičánek.

Do konce letošního seriálu VW Polo Cup už zbývají pouze tři závody. Po Nürburgringu se pojede 20. září v Barceloně a o měsíc později udělá tečku za seriálem 25. října závod na Hockenheimu.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   FIA GT z Oscherlebenu©DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose