www.car.cz
 

Barum rallye hráčům představí také novou počítačovou hru
     16.8.2009 12:04 - tisková zpráva


Na barumce se představí nová hra s názvem Need for Speed SHIFT
 
Oficiální součástí letošního programu Barum Czech Rally Zlín bude poprvé v historii českého rally sportu Need for Speed SHIFT Prolog. Jedná se o virtuální závod soutěžících rally jezdců, kteří si budou moci poměřit svůj řidičský um v nové hře Need for Speed SHIFT. Výsledek tohoto „elektronického“ závodu bude vyhlášen před víkendovým finále a bude umístěn na oficiálních stránkách Barum Czech Rally Zlín.
 

 Bude zajímavé sledovat, zda bude výkonnost ve virtuálním závodě odpovídat výkonu v realitě. Následně si během programu samotné barumky budou moci hru Need for Speed SHIFT, která bude celosvětově uvedena až ve druhé polovině září tohoto roku, vyzkoušet na speciálních herních stáncích i návštěvníci Barum Czech Rally Zlín v servisní zóně v Otrokovicích týmu APID denně od 9 hodin.

Výsledky budou zaznamenávány a tři nejrychlejší diváci, závodníci obdrží poukaz na tuto hru a budou ji moci ihned po jejím uvedení kompletně prověřit jako jedni z prvních na světě.

SHIFT je přelomovým dílem série Need For Speed, nejslavnější závodní hry pro PC a herní konzole. Jde o velice realistický závodní simulátor s důrazem na autentický prožitek závodníka. Dojmy jezdců Barum Czech Rally Zlín, kteří si měli možnost krátce vyzkoušet preview verzi hry Need for Speed SHIFT: „Jako mladý jezdec jsem nadšenec závodních her, baví mě jezdit i virtuálně. Tomu odpovídá i můj herní arzenál doplněný špičkovým počítačovým volantem Logitech G25. Rozhodně vítám novou Need for Speed Shift, která zásadně posouvá tuto sérii od arkády k reálné závodní simulaci,“ uvedl Martin Semerád.

„Hra a chování vozů se velmi posunulo touto verzí kupředu. Need for Speed je opravdu velmi autentická hra a díky tomu pomáhá hráčům osvojit si řadu návyků potřebných při skutečném závodění,“  řekl Jiří Volf.

 
NFS SHIFT nabízí detailně propracovaný kokpit, zbrusu nový mechanický model kolize, a bezkonkurenční dojem z rychlosti. Hra klade důraz na výhled řidiče z kokpitu – právě z tohoto pohledu je zážitek z jízdy nejvěrnější. Disponuje také fyzikálně přesným modelem simulace řízení, díky němuž při testování vlastních limitů pocítíte každý náraz, změnu vlastností povrchu závodního okruhu a každý pohyb.
 
 
 
Ve Zlíně 13. srpna 2009                                                               Roman ORDELT
                                                                                                        tiskový mluvčí
                                                                                                 Barum Czech Rally Zlín
 
PR

 
 
Fotogalerie:   Zaprášený Harrach Rally Sprint od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose