www.car.cz
 

Po Nürburgringu přichází Most a pro jezdce i management Buggyry druhý vrchol !
     25.8.2009 13:58 - tisková zpráva


Vzhůru do Mostu!

Od časného rána pracuje část mechaniků týmu Buggyra International Racing System na mosteckém okruhu na stavbě Buggyra V.I.P. Hospitality, jejíž útroby budou muset pojmout v průběhu tohoto víkendu již tradičně několik stovek hostů.

Po Nürburgringu tak přichází v Mostě nejen pro jezdce, ale i pro management týmu druhý vrchol závodní sezóny. S tím rozdílem, že na rozdíl od německého okruhu bude v Mostě ve stanu převládat čeština. "Jednání se stávajícími, ale i potenciálními sponzory dopadla v Německu velmi dobře. Doufejme, že si stejně úspěšně povedeme i doma," doufá sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda, který si zároveň z Nürburgringu přivezl jeden cenný poznatek. "Závody tahačů jsou hodně adrenalinové, dynamické, ale krátké. Po dobu mezi jednotlivými jízdami nesmí zůstat návštěvník vydán napospas času."

Ve srovnání s předchozími sezónami tak týmové vedení vsadilo vedle již proslulého cateringu rovněž na bohatý doprovodný program. Jeho součástí budou pochopitelně aktuální vstupy, rozhovory s jezdci, inženýry. "Truckracing musí být v první řadě zábava a dokonalá show. Udělali jsme všechno pro to, aby tomu tak bylo i o tomto víkendu."

Vyvrcholením show by pak měl být pochopitelně co nejvyšší bodový zisk Davida Vršeckého a Markuse Bösigera. Tým se však nachází ve velmi zajímavé situaci. Loni totiž vyhráli oba jezdci, vše co se vyhrát dalo, letos tak mohou svůj výkon maximálně vyrovnat.

"Loni vybojovali David s Markusem shodně po 54 bodech. Vzhledem ke změně pravidel je vyrovnání loňského bodového skóre nepravděpodobné, ale určitě ne nemožné. Pokud bychom udělali o bodík, dva méně, rozhodně bych to neviděl jako tragédii," tvrdí Honza Kalivoda se smíchem.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Testy Loprais týmu na Hedvábnou stezku 2009, foto týmu M. Loprais

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose