www.car.cz
 

Vršeckého fantazie!
     20.9.2009 20:54 - tisková zpráva


Jak se dnes prokázalo, Davidova včerejší slova o zrádnosti první zatáčky neměla rozhodně sloužit jako alibi případného neúspěchu. Zatímco však roudnický trucker dokázal přetavit včerejší pole position ve vítězství, Albacete se dnes musel smířit po tréninkovém vítězství s druhým místem.

K obhajobě Albaceteho je nutno říci, že Vršecký předvedl start z kategorie snů, do úvodní zatáčky najížděl nikým nerušený. "V týdnu jsme pečlivě pracovali na startech. Nemyslím si, že by Antonio vyloženě zaspal, ale naše strategie byla prostě účinnější," smál se Vršecký do dojezdu.

Španělský jezdec se však z pochopitelných důvodů nehodlal smířit s nepříliš výhodným vývojem situace a doslova se nalepil na našeho jezdce. Zatímco včera slavila úspěch Davidova precizní defenzivní taktika, dnes si náš jezdec hrál se svým sokem jako kočka s myší. "Nevím, jestli to mohu z taktických důvodů vůbec říct, ale auto jelo tak dokonale, že jsem si říkal, jestli mám vůbec omezovač," vysvětloval Vršecký a zároveň se omlouval publiku. "Vím, že diváci mají rádi napínavé souboje, ale dnes jsem se rozhodl prásknout do koní a nechal Antonia osamoceného."

Markus Bösiger to měl na startu podstatně komplikovanější. Zatímco bojoval s Levettem, dostal se před oba rivaly po tréninku až pátý Hahn. Markus tak nakonec dojel čtvrtý.

Buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2009 objektivem Vládi Rožánka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose