www.car.cz
 

Zítra v Mostě sraz rychlých krasavců!
     27.9.2009 10:23 - tisková zpráva


Věděli jste, že na českých silnicích jezdí ty nejlepší supersporty světa jako Bugatti Veyron, Maserati MC12, Pagani Zonda nebo Porsche Carrera GT?

· doporučuje se, aby návštěvníci měli z důvodu bezpečnosti své děti neustále u sebe a dbali na zvýšené opatrnosti. Děti do 15 let mají slevu na vstupné 50%, tedy 100,- Kč.

· po celý den budou v areálu Autodromu stánky s občerstvením a restaurace

· při koupi vstupenky na hlavní bráně, každý dostane soutěžní kupón, který může vyplnit a dát do slosovací krabice. Zázemí Klubu sportovních aut (pořadatel) bude v boxu číslo 1 na pit lane a tam se může každý přihlásit do soutěže o jízdu ve sportovním autě na místě spolujezdce. 10 vylosovaných výherců se vyhlásí v rozhlase areálu v 15:00 a jízdy pro výherce proběhnou ihned potom.

· možnost parkování v areálu Autodromu. Cena parkovného je 100,- Kč za auto.

· po celý den se budou na závodní dráze střídat všechny supersporty, které si ten den budou chtít zajezdit, takže návštěvníci budou mít možnost vidět svá auta snu i v akci.

· každý návštěvník má přístup do paddocku a v podstatě po celém areálu Autodromu.

· všechny sportovní auta (členové Klubu sportovních aut) budou zaparkovaná přímo na parkovišti před boxy. Z důvodu bezpečnosti, veřejnost nebude mít přístup na tohle ohraničené parkoviště.

TZ AMD Most


 
 
Fotogalerie:   Mostecké vytrvalostní klání v srpnu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose