www.car.cz
 

Mohyla Míru se v rámci seriálu M.rescue Euro Cup 2009 pojede za týden opět
     27.9.2009 21:58 - tisková zpráva


2. tisková informace M.rescue Euro Cup 2009
Mohyla Míru 2. – 4. 10. 2009


Již zbývá poslední týden do zahájení třetího závodu na Mohyle Míru ze seriálu M.rescue Euro Cup 2009.

Vážení jezdci, vážení motorističtí přátelé, na startu třetího závodu seriálu se postaví více než 60 automobilů. Závody se skládají z tříd sériových, závodních a speciálních automobilů. Do tohoto závodu, který bude také posledním vrchařským tankováním se hlásí řada jezdců se zvučnými jmény z motoristického sportu.

Vážení jezdci, pokud máte zájem se letos ještě jednou svézt a zazávodit si, máte možnost se stále přihlásit nebo můžete přijet za námi již v pátek 2. 10. 2009 od 12:00 hodin přímo na závodiště Mohyla Míru. http://www.berg-trophy.cz/new/zavod.php?id=2

Seriál M.rescue Euro Cup 2009 je i v absolutním pořadí stále otevřený a především v samostatných třídách. Pokud někdo z jezdců chce bojovat o první příčky, má stále možnost zasáhnout jak do absolutního pořadí tříd, tak i do absolutního pořadí seriálu.

Závodu na Mohyle Míru se zúčastní jezdci Petr Tykal, Oskar Král (mistři Evropy v historických automobilech pro rok 2009), Jan Kvasnička, Aleš Fučík (zástupci motocyklového sportu supermoto) a dále jezdci, kteří se pravidelně účastní celého seriálu v nejsilnější třídě E1 + 2000, Milan a Jaroslav Jančíkovi. Nesmíme zapomenout také na závodní speciály, v nichž se představí jezdec Karel Moural s Formulí 3, rakouské jezdce s vozem KTM, české jezdce se speciálem Jema a jezdce z prvních míst seriálu KW Berg Trophy 2009 – Jiří Špalek, David Komárek, Roman Bubla, Jan Osladil, Martin Prosecký a další.

Na závodišti Mohyla Míru probíhají tento týden přípravy a pořadatelé prvotně dbají na bezpečnost jezdců, pořadatelů a diváků. Na trati bude instalováno 110 ks bariér ze slaměných balíků , 700 ks pneumatik a další bezpečnostní prvky. Závodiště bude již od pátku plně připraveno na odpolední trénink, který se pojede od 15:00 hodin cca do 18:30 hodin.

Tyto tréninky budou zabezpečeny v plném obsazení, tak jako sobotní a nedělní závody. Organizační výbor závodu žádá všechny jezdce, aby dbali pokynů pořadatelů a policie a sledovali informační tabuli nebo internetové stránky, na kterých jsou organizační podmínky a nyní i první vydané prováděcí ustanovení k tomuto závodu. Pořadatelé Vás všechny zvou na rozloučení s letošní sezónou a připravili nejen pro Vás příjemné závodění, ale také kulturní program a zajímavé doprovodné programy.

Na závodišti vystoupí v sobotu po celé odpoledne kapela Esence z Prahy a součástí večerního galavečera s rádiem Kiss Hády proběhne koncert kapely Alband (ex Kern).


S pozdravem



Aleš Gänsdorfer
ředitel závodů.M.rescue Euro Cup 2009


 
 
Fotogalerie:   Brno Soběšice 2009 objektivem Jardy Marečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose