www.car.cz
 

SPORT 5 bude od čtvrtka k vidění na obrazovkách také u sousedů na Slovensku !!
     29.9.2009 17:01 - tisková zpráva


Motoristický program SPORT 5 i pro klienty UPC Broadband Slovakia

Od začátku měsíce října 2009 se stane součástí digitální programové nabídky UPC Broadband Slovakia, s.r.o. motoristický tematický program SPORT 5, který bude tvořit součást nového programového balíčku PLUS. Tento programový balíček dále zahrnuje tématické programy Fishing&Hunting, Travel Channel, AXN Sci-fi, AXN Crime, History Channel a Motors TV.

SPORT 5 tak obohacuje digitální nabídku pro klienty UPC o motoristickou tematiku a přináší řadu velmi zajímavých pořadů pro ty, kteří se zajímají nejen o motoristický sport, ale o motorismus jako takový. Programové schéma SPORT 5 tvoří:

- Živé přenosy automobilových závodů a jejich sestřihy,
- doprovodné programy u příležitosti automobilových událostí,
- novinky z motoristického světa,
- testy aut,
- motoristické magazíny,
- pohledy do historie automobilového sportu (závody, testy, atd.),
- publicistika,
- motoristické zpravodajství,
- dopravní zpravodajství.

Program vysílá 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a chce přinést zábavu, poučení i užitečné informace všem motoristům a fanouškům motoristického sportu.

„Jsme rádi, že SPORT 5 je zařazen do programové nabídky UPC Broadband Slovakia, jež je velmi významnou společností na Slovensku nejen v poskytování služeb televize (digitální, analogové a satelitní), ale i dalších telekomunikačních služeb. Těšíme se na dlouhodobou, úspěšnou spolupráci a věříme, že se budeme podílet na rozšiřování nového programového balíčku,“ uvedl Jiří Hojgr, ředitel společnosti SPORT 5 a.s.

„SPORT 5 vhodne dopĺňa ponuku športových programov digitálnej káblovej televízie UPC, ktorá dnes obsahuje až desať programov pokrývajúcich prakticky všetky športové odvetvia. Zároveň, spolu so SPORT 5, ako aj ostatnými programami v balíčku Plus, služby UPC Digital dnes ponúka celkom až 100 televíznych programov vrátane 6 programov v HD kvalite,“ skonštatoval v súvislosti so zaradením balíčka Plus generálny riaditeľ UPC Broadband Slovakia Martin Maťašeje.


Jak SPORT 5 získat?
SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV.
SPORT 5 je přístupný také klientům UPC ČR a SR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.
Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu umožňují karty Trade and Technology (CS Link v České republice a Sky Link na Slovensku) a karty Gital.

 

PR

BPA


 
 
Fotogalerie:   Rallye tructrial Milovice 2009 a bahňák Pechánek objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose