www.car.cz
 

Rallye cross country ve Vsetíně se zajímavými premiérami
     1.10.2009 23:54 - tisková zpráva


Rally cross country se odehraje ve Vsetíně už posedmé. Již o tomto víkendu !! S NOVINKAMI !

Internext rally – jedna novinka za druhou !


Na závěr sezony cross country v republice a CEZ se scházejí jezdci ze střední Evropy ve Vsetíně. Rally cross country se odehraje ve Vsetíně už posedmé. V různých lokalitách na Vsetínsku a Zlínsku se sejde pětadvacet posádek ze čtyř zemí. Česko, Maďarsko , Polsko a Chorvatsko, jsou země, kterých vlajky zavlají ve 13,15 při zahájení přejímek ve Vsetíně na Ohradě, v areálu Fotbalového stdionu MEZ.

Od Kauflandu potom dvoukolově odstartuje 2,6 km dlouhý prolog v 16,30 .

V sobotu v okolí Podkopné Lhoty tři průjezdy a potom přesun do servisní zóny v Horním Lidči čeká na soutěžící na počátku soutěžního dne. Na klasickém úseku z Lidečka do Lačnova bude pokračovat soutěž ve dvou směrech. Cíl bude těsně před 17. hodinou ve Vsetíně.

Na poslední chvíli se omluvil Erik Korda z Maďarska. Zapletal, Kakrda, Pořízek trať dobře znají a tak budou mít jistě převahu nad ostatními jezdci z Polska a Maďarska ve skupině T1. Domácí Viktor Chytka, má ve své skupině na startu kolegu z Dakaru , Jiřího Janeča a další jezdce : Dušana Kunovského a z Polska Tokarczyka a Swagrzyka.

V nových vozech by se měli představit Miroslav Zapletal, Josef Kakrda a Marek Spáčil svou novou Tatru pro Dakar 2010. Ten se objeví na trati SS, mimo úseku prologu. Po torzu bývalé železnice by truck neprojel.

 

MCh.


 
 
Fotogalerie:   Rallye tructrial Milovice 2009 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose