www.car.cz
 

Frankieho tým se letos celkově na sedmém a devátém místě
     5.10.2009 12:42 - tisková zpráva


Ukončení sezóny v Jaramě

Dnes začal měřeným tréninkem poslední závodní den v této sezoně na Španělském okruhu Jarama nedaleko Madridu. V měřeném tréninku zajel Markus jedenáctý a Frankie třináctý nejlepší čas z třiceti závodníků.

Start do kvalifikace se povedl a oba závodníci FTRT bojovali o lepší umístění. Ve třetím kole se Markus probojoval na osmé místo, na kterém i dokončil závod. Frankie při snaze probojovat se za Markuse přes francouzského pilota Lacheze, jim byl atakován. Frankieho trak byl poškozen natolik, že musel odstoupit ze závodu. Mechanici dali poškozený vůz do druhého závodu dohromady a Frankie mohl opět startovat.

Start hlavního závodu byl rychlý. Markus startoval z první pozice a sedm kol z celkových dvanácti si držel první příčku. Pak začal ztrácet výkon motoru a před Markuse se postupně dostali čtyři piloti. Markus tak dokončil závod na páté pozici. Frankie startující z poslední pozice se postupně prodral pomaleji jedoucími závodníky na dvanácté místo, ale praskl mu levý tlumič na přední nápravě a vozidlo se stalo neovladatelné.

Frankie musel opět ze závodu odstoupit. V celkovém pořadí jezdců závodní sezony roku 2009 se Markus umístil na sedmém a Frankie na devátém místě. Vítězem celého EP tahačů roku 2009 se stal český závodní pilot David Vršecký. V bodovém hodnocení teamů jsme úspěšně obsadili třetí místo.

Ofic. stránky týmu: www.frankie.cz


 
 
Fotogalerie:   Okruhové trucky v Zolderu 2009 - neděle, foto týmu Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose