www.car.cz
 

David Vršecký na veletrhu Fitness Expo Praha !
     14.10.2009 12:53 - tisková zpráva


Vršecký na Fitness Expo Praha!

Přestože postava Davida Vršeckého na první pohled s doplňky stravy zrovna neladí, opak je pravdou. Z tohoto důvodu navštívil v pátek odpoledne dvojnásobný mistr Evropy expozici společnosti Nutrend na výstavišti v Letňanech.

Kromě toho, že výhradní dodavatel potravinových doplňků českým a slovenským olympionikům patří mezi klíčové partnery týmu Buggyra International Racing System, stará se Nutrend i o Davida Vršeckého. "Když jsem začínal se závoděním, byl jsem vyděšený z toho, když mi Martin Koloc vyhazoval do popelnice hranolky s kečupem a nutil mě dodržovat pitný režim," vzpomíná David na těžké začátky.

Další ze zlomových okamžiků pak přišel poté, co se roudnický trucker seznámil opět na veletrhu v Letňanech s majitelem Nutrendu Richardem Zedníkem a odborníkem na výživu ing. Petrem Havlíčkem. "Začal jsem systematicky cvičit a k tomu v mezích možností správně jíst. Nikdy předtím bych nevěřil, jak pozitivní vliv může mít tato kombinace na fyzickou i psychickou kondici. Kdysi mi před každým závodem lítal tep kolem 200 úderů za minutu, dnes jsem v pohodě."

S uplatněním sloganu, podle kterého se ve zdravém těle skrývá zdravý duch, hodlá David seznámit i svého největšího soka Antonia Albaceteho. "Antonio nám stárne, tloustne a začíná být hodně nervózní. Cvičením a zdravou výživou se zklidní. Pevně věřím, že nakonec dojde ke zjištění, že závodní tahač není zbraň hromadného ničení.

A možná dokonce vysvětlí svým přátelům, že slušný lidi na vítěze nepískají."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra a David Vršecký v nedělní Jaramě 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose