www.car.cz
 

Bohemia 2009: Vinec II. pro Kopeckého. Kresta s opraveným vozem již na bodech.
     17.10.2009 14:16 - tisková zpráva


Druhý průjezd vineckou rychlostní zkouškou vyhrál Jan Kopecký, před Juho Hänninenem. Mechanici Roman Kresty zvládli opravit poškozený vůz a Kresta útočí na bodované pozice.

I třetí rychlostní zkouška XXXVI. Rally Bohemia se stala kořistí posádky v továrním voze Škoda Fabia Super 2000. Tentokrát se radoval Jan Kopecký, který porazil Juhu Hänninena o sedm desetinek vteřiny. Třetí byl opět Andreas Mikkelsen.

Celkové pořadí tedy zůstává beze změny. Na čele jsou tři posádky s fabiemi v pořadí Hänninen – Markkula, Kopecký – Starý a Mikkelsen – Floene.

Beze změny je i pořadí na čtvrtém až šestém místě, která drží Václav Pech, Jaromír Tarabus a stále dobře jedoucí Jan Sýkora.

Roman Kresta po opravě poškozené pravého zadního kola útočí a je již na bodované příčce, čímž opět obrací kolo štěstěny v boji o titul na svou stranu.

Ze soutěže odstoupili Robert Achs s porouchanou převodovkou a s ulomeným kolem Tomáš Kurka.

 

Milan Hauer

tiskový mluvčí,


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2009 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose