www.car.cz
 

Diváci by konečně chtěli na Autoslide 2010 vidět Václava Fejfara
     19.10.2009 13:25 - tisková zpráva


Nejžádanější „Autosliďák“ - Vašek Fejfar

V anketě na stránce www.autoslide.cz na otázku: „Kterého jezdce by jste chtěli vidět na dalším ročníku Autoslidu?“ nejčastěji odpovídáte, že Václava Fejfara.

Proto jsme ho vyzpovídali několika zajímavými otázkami, aby jste se o tomhle sympatickým jezdcovi něco dozvěděli.

Dva roky Vás viděli příznivci motoristického sportu na Zlaté přilbě při ukázkových jízdách. Uvidí Vás taky na 2. ročníku Autoslide?
Chtěl bych přijet s novým autem, jestli budu mít tohle auto připravené, na němž se již po skončení posledního závodu letošní sezóny pracuje. Ale budu se snažit, abych přijel, protože Autoslide se jede v regionu, ze kterého pocházím.

Jaká byla letošní sezóna v autokrosu?
Z mého pohledu docela úspěšná, i když na definitivní umístění si musím počkat do rozhodnutí italské automobilové federace. Vyhrál jsem dva závody ME a celkově budu buď druhý nebo třetí, což považuji vzhledem k našim podmínkám za velký úspěch.

Co připravujete pro novou sezónu 2010?
Opět musím říci, že záleží především na finančních možnostech, ale opět pojedeme s vozem Škoda Fabia. Pokud vše vyjde, rádi bychom komponenty umístili do nové karosérie. Samozřejmě vše důkladně repasujeme a naší snahou je připravit rezervní převodovku.

Co víte o Autoslide a myslíte si, že je pro jezdce něčím specifický?
Závody Autoslide sleduji, protože v nich startují moji kolegové, kamarádi. Specifický je určitě systémem rozjížděk, dále také prostředím, kde se jezdí.

Co říkáte tomu, že v anketě „Koho byste chtěli vidět na Autoslide,“, jste momentálně na prvním místě?
Nesmírně mě to těší a motoristickým příznivcům za to moc děkuji. Velice si vážím jejich podpory a budu se i nadále snažit, abych je svými výkony při závodech nezklamal.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Momenty famozní Rally Legend od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose