www.car.cz
 

Na zkrácené Bohemii 2009 na peníze z CRT dosáhl jen Miroslav Plíhal
     22.10.2009 12:34 - tisková zpráva


Citroën Racing Trophy – Na peníze dosáhl jen Miroslav Plíhal

Do letošní, díky nepřízni počasí, zkrácené Rally Bohemia zasáhlo poměrně velké množství posádek s vozy skupiny A a cíl nakonec spatřilo patnáct dvojic. Mezi nimi i obě posádky Citroënů C2 R2 Max, které bojovaly v rámci posledního kola letošní Citroën Racing Trophy.

Na finanční prémii dosáhla jen jedna z nich a to Miroslav Plíhal s Jiřím Strossem a to konkrétně na 1.000 Euro za místo šesté. Jiří Plíhal jel svou první soutěž mezinárodního mistrovství a dlouhou dobu bojoval o medailové umístění ve třídě A6, ale v předposlední zkoušce zhasl u jeho „cé dvojky“ motor a vinou toho ztratil Jiří Plíhal dost času a propadl se pořadím dolů.

Druhá posádka Citroën Racing Trophy, František Pilka a Richard Nesvadba, obsadila devátou příčku mezi vozy třídy A6 (vyjma S1600) a A7 a tím pádem zůstala jednu pozici za finanční odměnou.

Citroën Racing Trophy roku 2009 je minulostí, ale už nyní se na více frontách jedná o sezoně následující. Tento zajímavý projekt by měl pokračovat v České republice i v roce 2010 a uvažuje se, že by se zčásti konal i na rallyesprintové scéně.

 


Martina Bedrnová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   Rallye Legendy 2009 San Marino objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose