www.car.cz
 

David Vršecký již úspěšně testoval na novou sezónu
     23.10.2009 16:56 - tisková zpráva


Spokojený šampión!

Necelý měsíc po zisku druhého titulu mistra Evropy zahájil David Vršecký novou sezónu testováním v Mostě. S výsledky první ostré prověrky je navýsost spokojen.
Na okruhu v Mostě se představily obě Buggyry. Zatímco Vršeckého závodní speciál zůstal ve stejné konfiguraci, v jaké opustil Jaramu, vůz Markuse Bösigera byl přizpůsobený novým technickým předpisům pro rok 2010.

"Prakticky jsme se zbavili systému dvou turbodmychadel a s cílem nasbírat základní technická data," vysvětlil David po konci testování.

Přestože měl roudnický trucker z testování mírné obavy, nakonec se vše v dobré obrátilo. "Prakticky jsem se posadil do auta, ze kterého jsem vystoupil před několika lety. Jednalo se ale o příjemný návrat. Dna dny jsme ladili, na konci jsem získal velmi dobrý pocit, že si s autem začínám čím dál tím více rozumět," potvrdil David. Jak dodal posléze, na další podrobnosti bylo uvaleno informační embargo.

"Snad jenom tolik, že první testování proběhlo nad očekávání dobře. Už dnes víme, jakým směrem se bude ubírat naše práce v zimních měsících, což považuji za mimořádně pozitivní zjištění."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Hedvábná stezka 2009 objektivem Petra Luska

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose