www.car.cz
 

Soutěž Krestova týmu Nakresli Romanova pežota zná svého vítěze - vyhodnocení
     7.11.2009 06:18 - tisková zpráva


Nakresli Romanova pežota - vyhodnocení soutěže
V rámci letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín vyhlásil Tescoma Rally Team soutěž pro nejmladší příznivce rally s názvem Nakresli Romanova pežota. Kluci a děvčata ve věku do 12 let měli možnost zasílat své kresby na adresu Tescoma Rally Teamu do 24. září.

Do uzávěrky soutěže se v poštovní schránce týmu objevila téměř čtyřicítka zdařilých kreseb a výběr nebyl vůbec jednoduchý. O výběr vítězné trojice se podělili Roman Kresta, Petr Gross a za společnost Tescoma s.r.o., provozní ředitel Ing. Petr Chytka.

Bára Garguláková, Filip Vaculík a Lucie Šimčíková, to jsou jména tří nejúspěšnějších autorů kreseb, kteří ve středu odpoledne společně se svými rodiči navštívili dílny Kresta Racing, aby strávili příjemné odpoledne ve společnosti posádky a zástupců partnerů týmu.

Kromě možnosti vyzkoušet si jak se sedí v Peugeotu 207 S2000, prohlídky týmového zázemí a povídání a focení s posádkou došlo také na ohodnocení jednotlivých kreseb v podobě dárků od partnerů týmu společností Tescoma, DF Partner (Sheron) a Paramo (Mogul).

Z průběhu příjemného odpoledne samozřejmě vznikla spousta památečních fotografií. Prohlédněte si několik z nich, jejichž autorem je Josef Petrů.

 

Více zde

http://cz.roman-kresta.com/


 
 
Fotogalerie:   Kolostřešní kombinace Martina Prokopa na SM2009 - Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose