www.car.cz
 

Truckerský Mistr Evropy přivezl hokejistům štěstí i výhru !
     17.11.2009 11:11 - tisková zpráva


Vršecký přivezl štěstí!

Mimořádně úspěšně proběhla páteční hokejová návštěva Davida Vršeckého v Karlových Varech. Zatímco se dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů věnoval autogramiádě, rozbila domácí Energie tým Českých Budějovic jednoznačně 5:2.

David Vršecký strávil část utkání v soukromé lóži majitele týmu Karla Holoubka, který je zároveň dlouholetým sponzorským pilířem týmu Buggyra. S výkonem i výsledkem byl David spokojený.

"Hokejisté mají tu výhodu, že když jim uteče úvod, mohou šampionát zvrátit v play off. Takže mám velkou radost z toho, že udělali Karlovi radost. Sice zatím ne tak velkou, jako každoročně Buggyra, ale není kam chvátat. Do play off času dost."

Ačkoli je David velmi slušným hokejistou, rozhodl se v průběhu utkání zůstat mimo kabinu i střídačku domácího týmu. "Platí to, co jsem říkal před časem. V případě potřeby jsme s excelentním brankářem Pekinem Markem ochotni kdykoli klukům vypomoci.

Proti Budějovicím si ale vystačili sami. Možná někdy příště," uvedl David těsně po utkání. V té chvíli ovšem netušil, že již o dva dny později podlehne Energie Karlovy Vary v západočeském derby hokejistům z Plzně.

"Musím přiznat, že mě to trochu rozladilo. Dnes máme v Roudnici celý den vědce z ČVUT, večer ale Karlovi Holoubkovi zavolám. Moje absence byla evidentně znát, přitom nemám problém s tím jezdit na zápasy častěji."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli na Nurburgringu opět úspěšná, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose