www.car.cz
 

Mitsubishi L200 Strakar, úspěšné na Dakaru, je k vidění na výstavě v Lysé
     20.11.2009 22:46 - tisková zpráva


Vážení přátelé rychlých kol,

dovolujeme si Vás tímto pozvat na setkání Mistra ČR Cross Country Rallye Miroslava Zapletala s fanoušky a přáteli týmu OffroadSport.cz, při kterém zhodnotíme nejúspěšnější rok kariéry.

V roce 2009 dosáhla posádka Miroslava Zapletala –Tomáše Ouředníčka skvělých výsledků, a ráda by se s vámi o ně podělila prostřednictvím výstavy „Rychlá kola” v Lysé nad Labem.

Čtyř-násobný Mistr ČR a Mistr Maďarska Miroslav Zapletal představí na výstavišti v Lysé nad Labem svůj ex-tovární speciál Mitsubishi L200 Strakar a také závodní speciál MAN 4x4 před odjezdem na Dakar 2010, který se jede opět v Jižní Americe.

Těšíme se na vás dne 22.11.2009 od 9:00 do 17:00 hod. na veletržním výstavišti v Lysé nad Labem při příležitosti výstavy „Rychlá kola”.

Setkání s fanoušky a (novináři) bude moderovat Jan Říha, moderátor ČRo 1-Radiožurnálu, který se již několikrát Rallye Dakar účastnil. Fotografovat se budete moci nejen s nejlepším závodním Mitsubishi světa(Dakar 2009), ale i s krásnými teamgirls, semifinalistkou Miss ČR Pavlou Remsovou a 1.Vicemiss Vysočiny Simonou Kadlecovou.

 

Offroadsport.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Veleskoky dakarské Tatry Marka Spáčila při testu v Senici, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose