www.car.cz
 

Setkání tří známých rallyecrossových matadorů a mistrů na AUTOSLIDE 2010
     21.11.2009 21:09 - tisková zpráva


Setkání tří rallyecrossových matadorů na AUTOSLIDE 2010

Je to mnoho co očekávat od závodů automobilů na ledové ploché dráze. Souboje kolo na kolo, špičkové sportovní výkony, nepropustná atmosféra plná adrenalinu, nadšení fanoušků a mnoha tisícový zástup diváků. To vše je každodenní chleba novodobých gladiátorů za volanty silných závodních speciálů. To vše a mnohem více je AUTOSLIDE.

Je to první motoristický svátek v novém roce a ve slovenské Žarnovici už je to také tradiční mítink mistrů volantu a jejich věrných obdivovatelů. Založme takovou hezkou tradici i v České republice. V roce 2009 se jel ve východočeských Pardubicích závod AUTOSLIDE vůbec poprvé a už tehdy lákal zvučnými jmény. 16. ledna 2010 se v areálu Zlaté přilby pardubické uskuteční již druhý ročník a opět se máme na co těšit.

Mimo jiné nám pořadatelský tým AUTOSLIDE chystá takovou malou třešňičku na dortu. Totiž setkání tří rallyecrossových matadorů v podobě Tomáše Hurta, Marka Zemana a Romana Častorala. Poslední jmenovaný často přezdívaný jako mistr čisté stopy pochází ze závodnické rodiny z Klatov.

Mezi jeho největší úspěch určitě můžeme počítat rok 2006, kdy se Roman Častoral stal mistrem Evropy (5 x první, 4 x druhý, 1 x třetí). Roman si vítězství zaslouží i za poctivé startování ve všech blízkých i dalekých závodech, včetn ě těch volných (např.Borovany). Na závodech AUTOSLIDE je mnoho četný finalista. To cesta druhého zmiňovaného Marka Zemana do rallyekrosu nebyla tak přímočará.

Tento skvělý sportovec vyzkoušel snad všechna motoristická odvětví a ve všech se mu dařilo. V roce 2007 se stal mistrem České republiky v královské Divize 1. Patrně bude Marek Zeman v dobrém vzpomínat i na druhý ročník závodu AUTOSLIDE ve slovenské Žarnovici.

Zde se stal absolutním vítězem. Zajímavý rok měl ve sloučené divizi 4 několikanásobný vítěz závodů AUTOSLIDE Tomáš Hurt. Dojel si totiž pro celkové druhé místo.

Milí fanoušci závodů plných adrenalinu AUTOSLIDE, těšte se na rozhovory s těmito třemi zmíněnými mistry volantu. Již brzo vám je přineseme!

Předprodej: www.ticketportal.cz, www.ticketstream.cz, www.eventim.cz aneb v restavraci Zlatá přilba

Info: www.autoslide.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Setkání Mistrů v Sosnové od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose