www.car.cz
 

Fotograf Jiří Maršíček právě spustil své nové stránky
     22.11.2009 21:25 - Pavel Jelínek


Již  dlouhou dobu spolupracujeme se zkušeným a výborným  motoristickým  fotografem Jirkou Maršíčkem, kterého můžete "znat" i  z  jeho publikovaných fotografií  v řadě  časopisů. Nebo i  právě na našich stránkách www.car.cz.

Právě nyní pak Jirka spouští své nové  osobní stránky, kde se o něm můžete dozvědět  více a prohlédnout si i ukázky jeho fotek.

Na stránkách najdete tři hlavní  tématické okruhy

Od devatenácti let se věnuji fotografování motoristického sportu. Kouzlu motorismu jsem zcela podlehl díky mému otci Vlastimilu Maršíčkovi básníkovi, spisovateli, ale především motoristickému novináři.
Více v galerii motoristického sportu...

Měl jsem možnost se setkat a fotografovat i s osobnosti kulturního života - spisovatele, básníky, herce nebo malíře. Neméně důležitou část mého archivu tvoří portréty velikánů motoristického sportu - současných i minulých.
Více v galerii portrétů...

Náplní běžného pracovního dne je pro mne fotografování reportáží. Proto zde najdete fotografie z domácích i zahraničních autosalónů nebo fotoreportáže novinek automobilového průmyslu.
Více v galerii reportáží...



Více na : http://www.marsicek.net/

Chcete - li pak  hledat  fotky u nás, zadejte do vyhledávání např.: maršíč

A žádané foto se objeví :-))


 
 
Fotogalerie:   Testy M.Matějovského a Seatu v Brně, duben 2009, foto Jirka Maršíček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose