www.car.cz
 

Vítězové LMS Charouz, Enge a Mücke oceněni Britským klubem závodních jezdců
     9.12.2009 13:01 - tisková zpráva


Charouz, Enge a Mücke oceněni Britským klubem závodních jezdců - (08.12.2009)

Vítězná posádka Le Mans Series 2009 převzala další cennou trofej. V průběhu slavnostního večera spojeného s předáváním výročních cen Britského klubu závodních jezdců (BRDC) vedeného bývalým mistrem světa formule 1 Damonem Hillem převzalo česko-německé trio Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke trofej Le Mans - Silverstone Challenge Award.

Poté, co Jan Charouz převzal v Černé Hoře ocenění FIA Talent roku a po slavnostním vyhlášení vítězů Le Mans Series, které proběhlo v sobotu v Le Mans, byli Jan Charouz, Tomáš Enge a Stefan Mücke oceněni také v průběhu slavnostního večera BRDC v Londýně, mezi jehož hosty patřily kromě další i legendy formule 1 Sir Stirling Moss a Sir Jackie Stewart.

Jezdci továrního týmu Aston Martin Racing převzali Le Mans - Silverstone Challenge Award určenou pro posádku, jež během roku dosáhla nejlepšího kombinovaného výsledku v závodech 24 hodin Le Mans a 1000 km Silverstone.

Připomeňme, že v Le Mans dojeli Jan, Tomáš a Stefan na čtvrtém místě absolutně a na okruhu Silverstone si třetím místem zajistili vítězství v celkovém hodnocení šampionátu v královské třídě LMP1, čímž také významně pomohli Aston Martinu k triumfu v hodnocení týmů i značek.

BPA


 
 
Fotogalerie:   Jan Charouz oceněn titulem Talent roku 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose