www.car.cz
 

Asistenční Klubová karta ÚAMK PLUS a dálniční známka součástí Vánočního balíčku
     11.12.2009 11:00 - tisková zpráva


Vánoční balíček přináší výhody nejen stávajícím členům...

Asistenční Klubová karta ÚAMK PLUS a dálniční známka pro osobní automobily na rok 2010, to vše je součástí Vánočního balíčku ÚAMK, který můžete nadělit sobě nebo vašim blízkým.Výhody Vánočního balíčku ÚAMK ocení každý motorista, neboť jeho součástí je dálniční známka pro osobní automobily na rok 2010 a asistenční Klubová karta ÚAMK PLUS s roční platností nejen v České republice, ale i po celé Evropě*). Za bezkonkurenční cenu 2490,- Kč si Vánoční balíček ÚAMK mohou pořídit stávající členové a noví zájemci o členství v ÚAMK zaplatí 2790,- Kč. Ještě výhodnější cena 2400,- Kč je určena pro stávající dopravní zpravodaje projektu ÚAMK Zelený anděl a cena 2650,- Kč je pro nové Zelené anděly.

Roční asistenční Klubová karta ÚAMK PLUS zajistí držiteli okamžitou pomoc žlutého anděla v podobě silniční a odtahové služby, non-stop podporu dispečinku či nouzové ubytování zdarma. Výraznou slevu přináší při využití kvalifikované pomoci ve složitější situaci. Držitel klubové karty totiž získává výhradně předplacené zvýhodněné služby přístupné pouze členům národního Ústředního automotoklubu ČR, který je součástí celosvětových organizací motoristů a mototuristů AIT i FIA. V zahraničí můžete očekávat pomoc od smluvního partnera konkrétního národního automotoklubu.

Důležité je, že ať jste v České republice či v některé evropské zemi, vždy voláte nejdříve na dispečink ÚAMK v ČR +420 1230. Díky jeho nepřetržitému provozu 24 hodin denně a 7 dní v týdnu vám dispečer pomoc v zahraničí zprostředkuje. Klubová karta ÚAMK PLUS umožňuje služby silniční asistence (dostupné v České republice, ale i po celé Evropě), které mohou využívat řidiči osobního nebo lehkého užitkového automobilu do celkové hmotnosti 3,5 t s maximál­ním počtem devíti míst včetně řidiče a rovněž i motocyklisté. Podrobné plnění jednotlivých služeb je uvedeno na internetové adrese www.uamk.cz.

Další slevy lze čerpat v systému ÚAMK RECOMMENDED, který umožňuje držitelům aktivovaných, vlastním jménem podepsaných klubových karet ÚAMK využívat nejrůznější zvýhodněné služby po celé České republice. Například v současnosti obdržíte při nákupu zájezdu u cestovní kanceláře Autoturist slevu 7 % z jeho celkové ceny. Některé slevy můžete využívat v četných ubytovacích zařízeních a restauracích. Bližší informace a přehled obchodů a služeb jsou uvedeny na internetové adrese http://recommended.uamk.cz. Slevový systém Show your Card! vám výrazně ušetří peníze v zahraničí. O tom, jak můžete využívat rozsahu jeho nabídky, se dozvíte na www.uamk.cz/syc.

Nákup Vánočního balíčku ÚAMK můžete uskutečnit již od začátku prosince 2008 na našich webových stránkách www.uamk.cz/balicek nebo na telefonním čísle 1230. A pak se již můžete těšit na jeho zaslání poštou.

*) Česká republika, Andorra, Belgie, Bosna, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Litva, Kypr, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Makedonie, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, Velká Británie a z afrických zemí ještě Maroko, Alžírsko a Tunisko


Tři písmenka pro záchranu života... ICE

Počet nehod v posledních letech roste a trend nepomohl zastavit, ani bodový systém, ani rychlostní omezení spojená s radary. Abyste se ocitli v případě nouze, nemusí ani jít o dopravní nehodu, stačí infarkt nebo mrtvice, nebo jiná příhoda.
Mnohdy je důležité znát podrobnosti o zdravotním stavu anebo jen jméno zraněné či nemocné osoby. Záchranáři a řidiči ambulancí si všimli, že u dopravních nehod má většina zraněných u sebe mobilní telefon. U zraněných osob, se kterými nelze komunikovat, ale zásahové síly neví, koho by měli z dlouhého seznamu adres kontaktovat. Řidiči a lékaři záchranné služby tedy navrhli, aby každý zadal do svého adresáře v mobilu osobu, kterou je třeba kontaktovat v nouzovém případě, pod tou samou zkratku. Mezinárodně uznávaná zkratka je: ICE = In Case of Emergency.

Pod touto zkratkou zaznamenejte telefonní číslo osoby, která bude v případě nouze kontaktována policií, hasiči či první pomocí. Pokud chcete kontaktovat více osob, potřebujete ICE1, ICE2, ICE3 atd.

Je to úžasný nápad, jak ulehčit záchranářům a lékařům jejich už tak náročnou práci. Je tedy důležité, aby tato zkratka nalezla celosvětové uplatnění! Věříme, že i pro vás jsou vaši nejbližší natolik důležití, že si jedno číslo ve vašem mobilním telefonu uložíte s kódem ICE. Nikdy nevíte, kdy toto číslo zachrání váš život.

více na: http://www.uamk.cz/

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MOTO Frohburg (D) 2009 - atmosféra foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose