www.car.cz
 

Buggyra odložila další prosincové testování
     13.12.2009 23:06 - tisková zpráva


Testování se (zatím) odkládá!

Jestliže klimatické podmínky naznačovaly možnost prosincového testování, současná realita je odlišná. Buggyra se však nevzdává!

"Jsme připraveni testovat okamžitě. Stačí jen trochu optimističtější předpověď počasí a jdeme do toho," prohlásil závodní inženýr týmu Robin Dolejš. "První fáze přípravy nového motoru je za námi, máme jasno o nastavení podvozku. Teď to chce ještě tak hodinu na okruhu."

V případě špatných klimatických podmínek má Buggyra pochopitelně připraveny náhradní varianty. "Není to o tom, že pokud nebude v prosinci bezpodmínečně testovat, budeme celou zimu přešlapovat na zimě. Je to spíše pro dobrý vnitřní pocit. Osobně jsem připravený naskočit do auta třeba na Štědrý den, začínám dostávat tak trochu absťák" potvrdil David Vršecký.

"Pokud to nevyjde letos, máme vyhlídnuté teplé kraje. I když si pamatuji, jak jsme svého času testovali v lednu v Německu. Bylo mínus dvacet. A taky to šlo. I když osobně preferuji teplo."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2008- procházka boxy, foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose