www.car.cz
 

Marek Rybníček se opět chystá na ovál do Pardubic
     18.12.2009 13:58 - tisková zpráva


MISTR STŘEDNÍ EVROPY A VÍTĚZ KW BERG TROPHY MAREK RYBNÍČEK NA STARTU AUTOSLIDE 2010!

Jezdec z Náměště nad Oslavou u Třebíče se již podruhé stane cennou součástí závodů automobilů na lednové ploché dráze Zlaté přilby v Pardubicích. Podruhé bude startovat na AUTOSLIDEu! Ačkoli tento jezdec vyznává spíše čistou stopu naučenou ze závodů do vrchu a příležitostných startů v automobilových soutěžích. Rozhodně se nezalekne kontaktního motosportu, kterýmžto první motoristický svátek v novém roce 2010 jistě bude.

Mezi největší úspěchy tohoto talentovaného mladého jezdce patří vítězství v mistrovství střední Evropy a titul ze série KW BERG TROPHY. Na pardubickém AUTOSLIDEu, který se uskuteční 16. ledna 2010, se tento závodník stane svěžím konkurentem v nové divizi LIQUI MOLLY takovým pilotům jakými jsou slovenský showman Igor Drotár, mistr České republiky v rally Josef Semerád a jeho velice nadaný syn Martin Semerád, který se v roce 2009 zúčastnil mnoha závodů v mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Po rally a závodech na okruzích bude pro Marka Rybníčka , jehož hlavní motoristickou disciplínou jsou závody do vrchů, start na AUTOSLIDE další výzvou zkusit něco nového. Samotný Marek se na start na AUTOSLIDE moc těší. Také doufá, že se bude dobře bavit za volantem Mitsubishi Evo. Loňi si Marek Rybníček osahal při AUTOSLIDEu Škodu Fabie a nutno dodat, že se mu jízda s ní opravdu líbila.

AUTOSLIDE to není jen závod, je to každoroční setkání mistrů volantu s diváky a jejich fanoušky. Právě proto se Marek těší, že bude moci pobavit i je. Jak sám přiznává, v těchto závodech nejde až tolik o výsledek, ale hlavně o zábavu.

Buď i ty součástí tohoto nádherného setkání jezdců a fanoušků. Zakup si již dnes vstupenky do ledového království plného adrenalinu. Zakup si vstupenky na AUTOSLIDE v předprodeji na www.ticketstream.cz, www.ticketportal.cz nebo nově také na www.eventim.cz. 16. ledna 2010 to vypukne! Nezmeškej to a staň se svědkem zrodu nového krále AUTOSLIDEu 2010!



PR


 
 
Fotogalerie:   Maďarská Mikuláš rally od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose