www.car.cz
 

Truckerský šampionát se ztenčil - rozhodne již úvod ?
     11.1.2010 13:45 - tisková zpráva


Rozhodne úvod!

Tvrdí v reakci na termínovou listinu mistrovství Evropy tahačů 2010 David Vršecký, který se v barvách Buggyry bude pokoušet o mistrovský hattrick.

Jak jsme již informovali ve středu, bude se program letošního šampionátu tahačů skládat z osmi podniků, přičemž start je naplánován až 23. května na okruhu v Misanu. "Co se pozdního začátku týče, udělali nám organizátoři radost. V minulosti jsem sice považoval pauzu za hodně dlouhou, letos ale dáváme dohromady úplně nové auto a budeme potřebovat hodně času.

Teď už víme, že ho máme," řekl v reakci na termínovou listinu David Vršecký. Vzhledem k tomu, že se letošní šampionát ztenčil ve srovnání s loňskem o dva podniky, bude mít dobrý start do sezóny mimořádnou váhu. "Rozhodně si nebudeme moci dovolit loňský luxus, kdy jsem po třech závodech ztrácel skoro čtyřicet bodů. Půjdeme do toho hned od začátku."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010 - 8. etapa objektivem fotografů CDT

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose