www.car.cz
 

Dvojnásobný mistr Evropy Vršecký se odpovědnosti za vývoj nebojí!
     22.1.2010 09:58 - tisková zpráva


David technickým lídrem!

Po odchodu Mario Kresse z týmu Buggyra leží největší zodpovědnost ohledně vývoje nového vozu pro sezónu 2010 na Davidu Vršeckém. Dvojnásobný mistr Evropy se odpovědnosti nebojí!

"Když nám Mario prozradil svou touhu změnit prostředí, volba Davida, který se samozřejmě může spolehnout na inženýry a mechaniky byla jednoznačná," říká sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda. "David se podílel na vývoji všech Buggyrách jako testovací jezdec a ví o autech prakticky všechno. Vlastně jiná volba ani nepřicházela v úvahu."

David Vršecký nemá podle vlastních slov se svojí novou pozicí v této chvíli sebemenší problém. "Mario Kress v roli technického ředitele odvedl velký kus práce, měl ale kolem sebe šikovné lidi, kteří v týmu zůstávají. V průběhu deseti let jsem najel tisíce kilometrů a taky vyhrál pár závodů, takže o autech asi něco málo vím," reagoval David na vzniklou situaci.

"Goorge Clooney říká v jednom z dílů Dannyho parťáků, že začátek každého velkého problému je zároveň začátkem ještě větší příležitosti. Té se spolu s Robinem Dolejšem, Vojtou Loupalem a ostatními kluky hodláme chytit. Sezóna 2010 pro nás představuje o to větší výzvu."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010 - 9. etapa objektivem fotografů CDT

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose