www.car.cz
 

Scuderia Coloni posílila pro GP2, soupeř našeho Krále
     24.1.2010 10:21 - Vladimír Rožánek


Všechny týmy se pilně připravují na novou sezónu. Nejinak je tomu v italském týmu Scuderia Coloni, která se v roce 2010 bude věnovat sérii GP2 a Asian GP2. Dvacetičtyřletý brazilský pilot Alberto Valerio podepsal s týmem Coloni smlouvu na tuto sezónu a Paolo Coloni je s výběrem velmi spokojený, protože Valerio dokázal letos zvítězit na Silverstone, kde při dominantním představení předjel i budoucího pilota F1 Romaina Grosjeana.

Stáj Scuderia Coloni nabídla pilotovi již na podzim k vyzkoušení jejich vůz a tam majitele přesvědčil, že je to právě on, kdo dokázal za tři dny testování v Jerezu zajet druhý nejrychlejší čas. K jeho úspěchům patří vítězství v jihoamerickém šampionátu vozů F3 v roce 2005 a rok 2007 pro něj znamenal jezdit na špici britského šampionátu F3.

Řádně seznámit se s technikou dostane možnost při Asia GP2 series v Abu Dhabi 5.-.6. února a první závod v GP2 pak absolvuje v květnu na okruhu v Barceloně.

Vláďa Rožánek

Matteucci Management


 
 
Fotogalerie:   Mostecké vytrvalostní klání v srpnu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose