www.car.cz
 

Zatím největší změnu zaznamenala Valašská rally ve svém názvu
     27.1.2010 11:51 - tisková zpráva


Sheron se vrací do Valašské rally

Zatím největší změnu zaznamenala Valašská rally ve svém názvu. Jeho základní podobu doplnilo pojmenování generálního partnera Sheron. Pro příznivce jedné z nejpopulárnějších českých automobilových soutěží, jíž valaška bezesporu je, však o novinku v pravém smyslu slova nejde. Jistě si pamatují, že značka Sheron se v jejím názvu objevila již dříve – v roce 2005.

V následujícím období však byla Valašská rally po reorganizaci soutěžního kalendáře zařazena do jiné kategorie než je Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally, čímž došlo k přerušení spolupráce na předchozí úrovni. Vazby však naštěstí nebyly narušeny nenávratně, a tak po vyřešení všech formalit došlo k obnovení spolupráce Valašské rally a Sheronu na nejvyšší úrovni.

Značka Sheron společnosti DF Partner s.r.o. je značkou špičkové autochemie, autokosmetiky a autopříslušenství. Sheron je dlouhodobě partnerem jednoho z nejúspěšnějších českých soutěžáků, čtyřnásobného vítěze Valašské rally, úřadujícího mistra České republiky a valašského automobilového matadora se zkušenostmi ze světových rally Romana Kresty.

„Jsme velmi rádi, že došlo k opětovnému navázání spolupráce. Věřím, že naše vztahy povedou ke zvýšení sportovní i společenské úrovně Valašské rally. Přístupu značky Sheron si ceníme v současné době o to víc, že do opětovného vztahu s valaškou vstoupila v době, kdy je všude kolem nás omílána hospodářská krize, která takovým i obdobným akcím, respektive spolupráci na obdobné úrovni brání.

V případě značky Sheron je opak pravdou a organizátoři Valašské rally jsou jí za to vděčni,“ poznamenal Miroslav Hošák, ředitel Sheron Valašská rally 2010, která se pojede v termínu 26. – 27. března.


Ve Valašském Meziříčí 27. ledna 2010 AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo objektivem Mirka Knedly sen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose