www.car.cz
 

Vrchařský Liqui Moly Berg Cup 2010 se hlásí
     2.2.2010 23:01 - tisková zpráva


K dnešnímu dni dochází oficiálně ke změně názvu seriálu. IHA se rozhodla vrátit k původnímu zaužívanému názvu Berg Cup s tím, že novým titulárním partnerem bude firma Mann+Hummel, která bude v seriálu prezentovat značku Liqui Moly.

Takže seriál v letošní sezóně ponese název Liqui Moly Berg Cup 2010. Zároveň tímto děkujeme za veškerou dosavadní podporu, kterou seriálu poskytla firma KW pana Roberta Šenkýře. I díky ní je úroveň seriálu tak vysoká.

Od začátku roku 2004 je společnost LIQUI MOLY GmbH zastoupena v České republice společností MANN+HUMMEL (CZ) s.r.o. se sídlem v Okříškách v blízkosti Třebíče. Ta má statut výhradního dovozce výrobků pod značkou Liqui Moly do České republiky. Značka LIQUI MOLY má v Evropě a na celém světě již přes 50 let tradici.

V sortimentu naleznete přes 700 výrobků. Mezi ně patří motoré, převodové oleje, aditiva, autokosmetika a veškeré chemické přípravky, které souvisí s provozem autoservisů. Společnost MANN+HUMMEL (CZ) s.r.o. patří do koncernu MANN+HUMMEL, který má 41 poboček po celém světě s celkovým počtem kolem 9.000 zaměstnanců. Společnost MANN+HUMMEL (CZ) je jedinou pobočkou koncernu na území České republiky.

Hlavním předmětem činnosti společnosti je především vývoj, výroba a prodej filtrační techniky pro automobilový průmysl. Výroba probíhá ve třech výrobních centrech - kapalinové filtrace, vzduchové filtrace a elementů. Centrum kapalinové filtrace vyrábí palivové a olejové čističe pro automobilový průmysl, centrum vzduchové filtrace se specializuje na vzduchové čističe rovněž pro automobilový průmysl a centrum elementů vyrábí a dodává filtry a filtrační vložky pro automobilové a průmyslové použití.

Dalším důležitým partnerem pro seriál je i firma Eurovrak, sídlící v Holubicích nedaleko Brna. Společnost Eurovrak Holubice byla založena v roce 2004 a v současnosti je největším autovrakovištěm na Moravě. Firma se zejména věnuje oblastem v prodeji náhradních dílů, prodeji a výkupu havarovaných i nehavarovaných vozů a ekologické likvidaci autovraků.

PR


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose