www.car.cz
 

Novinka pro motoristy : škála navigačních systémů také jen k zapůjčení
     4.2.2010 13:06 - tisková zpráva


Díky Halfords nelze na žádné cestě zabloudit

• Zajímavá služba na českém trhu: široká škála navigačních systémů k zapůjčení
• Ekonomická výhodnost se pojí s praktickými přednostmi
• V nabídce Halfords na zimní cesty nechybí ani kvalitní střešní boxy a nosiče


Praha, 3. února 2010 – Přenosné navigační přístroje jsou v současné džungli silniční dopravy velice praktickým pomocníkem. Ne každý ovšem vyráží na dlouhé cesty tak často, aby si mohl ekonomicky ospravedlnit pořízení navigačního systému. Síť prodejen Halfords proto těmto motoristům nyní nabízí širokou škálu nejnovějších navigačních systémů nejen ke koupi, ale také k zapůjčení, a to za velmi výhodných podmínek. Podle stejného modelu si lze v Halfords na zimní dovolenou pořídit nebo zapůjčit také kvalitní střešní boxy, a to včetně odborné montáže.

S půjčovnou navigačních systémů zavádí řetězec specializovaných prodejen Halfords na český trh unikátní službu, která je výhodná především pro motoristy, jejichž potřeba navigačního systému se omezuje pouze na cestu za dovolenou jednou nebo dvakrát za rok. Zájemci o zapůjčení navigačního systému si mohou vybírat z široké palety přístrojů zavedených značek TomTom, Garmin a Mio, v jejichž výbavě jsou vždy nejaktuálnější verze mapových podkladů pro celou Evropu.

Sazby za půjčení navigačního systému se řídí podle délky zápůjčky a začínají již na částce 58 Kč/den. Základní cena je 99 Kč za 24 hodin, nicméně největší zájem zákazníků se očekává o čtyřdenní Tarif VÍKEND, desetidenní Tarif 10 a sedmnáctidenní Tarif 14+3 (vždy od pátku do příslušné neděle), jejichž sazby byly stanoveny na 280 Kč, 650 Kč a 1000 Kč. Při převzetí navigačního systému skládá zákazník zálohu ve výši 2400 Kč. Stejné sazby platí i v půjčovně střešních boxů s výjimkou zálohy, která činí 1500 Kč.

Navigační přístroje a střešní boxy lze v Halfords samozřejmě také zakoupit. Satelitní navigace jsou k dispozici jak pro automobily, tak také v provedeních pro cykloturistiku. Na výběr jsou přístroje značek TomTom, Garmin, Mio, Panasonic, Sony a.GoClever. Sortiment střešních boxů Halfords a Thule zahrnuje 14 střešních boxů na prodejně a dalších 23 typů na objednávku s dodáním do 2 dnů. Tato nabídka by nebyla pochopitelně kompletní bez související kolekce střešních nosičů s širokým výběrem příčníků a patek pro snadnou a bezpečnou montáž, kterou lze samozřejmě svěřit i technikům přímo v prodejnách Halfords, kde na zákazníky čeká také kompletní poradenství při výběru vhodného typu střešních nosičů a střešních boxů.

Výhodou prodejen Halfords není pouze široká nabídka zboží a služeb pro motoristy a cyklisty, ale i jejich umístění v obchodních centrech. Příprava před odjezdem na dovolenou už nemůže být snazší a rychlejší, neboť na jednom místě lze snadno nakoupit vše potřebné včetně instalace zapůjčené navigace a střešního boxu v Halfords.

Zájemci o tyto komplexní služby naleznou prodejny Halfords v Praze (Letňany a Čestlice), Plzni (Olympia a Borská Pole), Ostravě a Hradci Králové.



Halfords Group Plc.

Halfords je vedoucí britský prodejce autodoplňků a potřeb pro volný čas a cyklistiku. Provozuje více než 450 obchodů a zaměstnává 10 000 pracovníků. Společnost byla založena v roce 1892, od června 2004 se její akcie obchodují na Londýnské burze. Skupina Halfords prodává 11 000 různých produktových řad od automobilových součástek a jízdních kol až po nejnovější automobilové technologie, litá kola, dětské sedačky, střešní boxy, outdoorové produkty a campingové vybavení. Halfords je vlastníkem značek Ripspeed pro úpravu automobilů a Bikehut pro jízdní kola a cyklistické doplňky, které zahrnují i značky Apollo a Carrera. Obchody nabízejí službu „We Fit“ pro autodoplňky, dětské sedačky, satelitní navigaci či multimediální systémy do automobilů a službu „We Repair“ pro jízdní kola.
Kromě korporátních webových stránek www.halfordscompany.com provozuje Halfords i online obchod na adrese www.halfords.com.

PR


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose