www.car.cz
 

Středoevropské národní edice sr4LE představeny - Radical
     6.2.2010 16:24 - tisková zpráva


V Birminghamu měly premiéru kromě elektrického modelu sr0EV i limitované edice sr4 pro Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko. 

Za účasti výrobce i zástupců středoevropského importéra byl slavnostně odhalen první vyrobený Radical SR4 limited Edition, určený výhradně pro vybrané trhy střední a východní Evropy.

Vždy pouze devět aut v národních barvách dané země má velmi bohatou výbavu zahrnutou v ceně a řadu prvků dalších unikátních prvků, kterými nelze běžné modely sr4 ani dovybavit. 

Česká edice byla během dvou týdnů prodána a nyní se limitované edice objeví i na Slovensku, v Maďarsku a Polsku. Cena vozu byla snížena na € 36.200 bez DPH a navíc zahrnuje i závodní licenci NRDL a startovné do jednoho ze tří nabízených celoročních závodních seriálů (Lightweight Challenge, Radical Czech Cup, nebo KW-Berg Cup). Dle slov šéfa Radicalu Micka Hyda jde o nejvýhodnější nabídku na pořízení nového Radicalu vůbec. Více informací na www.sr4le.eu.

Pro majitele Radicalu SR4LE připravil importér novou závodní sérii Radical Central Eastern Europe Open (RCEEO) pro střední a východní Evropu. Tento seriál s mimořádně štědrými cenami pro vítěze odstartuje již letos na jaře s plnou servisní podporou výrobce a dalších partnerů jako je Shell racing Systems, Dunlop race Tyres, Autolocator, Brisk, Fuchs, Genei,  atd. V České republice, na Slovensku, v Maďarsku a Polsku se pojedou na známých okruzích vždy dva závody. Napínavé souboje národů - devíti jezdců z každé země ve velmi rychlých autech národních barev budou jednou z nejlepších podívaných na středoevropských okruzích roku 2010. Více na www.radicalczechrepublic.com
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose