www.car.cz
 

Buggyra se opět chystá na světový rekord
     11.2.2010 14:25 - tisková zpráva


David Vršecký se zřejmě pokusí v blízké budoucnosti o překonání světového rychlostního rekordu

Buggyra chystá rekord!

Vzhledem k velmi dlouhé zimní pauze management týmu Buggyra International Racing System nevylučuje, že se David Vršecký pokusí v blízké budoucnosti o překonání světového rychlostního rekordu v jízdě závodním tahačem.

Tolik strohá informace z roudnického BTC. Jak se posléze podařilo vymámit z technického ředitele týmu Jana Kalivody, pokud se Buggyra rozhodne pro světový rekord, stane se tak ještě před začátkem sezóny, která letos startuje až na konci května závodem v italském Misanu. A David Vršecký se nebude snažit o vylepšení některého ze svých stávajících světových rekordů.

"Máme o tom jasnou představu, kterou ovšem v současné době nemíníme prezentovat na veřejnosti,"uvedl Honza. "Zatím probíhají předběžná jednání s majiteli okruhů. Je velmi pravděpodobné, že pokud se o rekord pokusíme, bude to v zahraničí. Nicméně blízko hranic."

Jak však sportovní ředitel Buggyry zdůraznil, pokus o překonání některého ze světových rychlostních rekordů přímo souvisí se stavem připravenosti závodního týmu na novou sezónu. "Prioritou číslo jedna je pochopitelně stavba závodního speciálu. Podle Davida je auto z větší části hotovo, čekáme jen na výsledky testování, jehož termín je ovšem vzhledem ke klimatickým podmínkám zatím stálé neznámý.

Pokud bude všechno v pořádku, získá pokus o překonání světového rekordu reálnou podobu."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2010 objektivem Pavla Pustějovského podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose