www.car.cz
 

Premiérová Rally Show Kohútka 2010 se blíží
     23.2.2010 12:40 - tisková zpráva


Rally Show Kohútka 2010
I. ročník amatérské automobilové soutěže / konání akce 26. 2. 2010

Amatérská Rally Show Kohútka 2010 je zábavné jednodenní setkání všech přátel rally sportu. Přihlášení soutěžící předvedou vlastní jízdu na ledě a ve sněhových bariérách, která se pojede ve večerních hodinách a to po skončení lyžování v areálu skicentru Kohútka. Večerní jízda v závodních autech nabízí všem divákům atraktivní podívanou, která je pro ně velkou neznámou a při níž diváci a fanoušci rally sportu prožijí spousty skvělých zážitků.

Samotná zimní akce Rally Show Kohútka, která bude probíhat v okolí horské chaty Kohútka (web), ležící v katastrálním území Nový Hrozenkov (mapy.cz), však začne mnohem dříve a nabídne spoustu zábavy samozřejmě v průběhu celého dne. Na své si například příjdou i fandové denní stopy, kteří rádi sledují soutěžící v závodních autech za denního světla, a kteří chtějí pořídit spoustu perfektních fotografií. Závodníci se předvedou při tzv. rozjížďkách ale také ukážou efektní průjezdy na sněhu.

Aktuálně z Kohútky: Situace na rychlostní zkoušce (RZ) Kohútka je přímo výborná. Na povrchu vozovky (RZ) je cca 5-10 cm sněhu a ledu. Trať lemují sněhové bariéry, které dosahují místy až do výše 80 cm. Snažíme se prohrnovat trať tak, že vnější strana vozovky se neustále rozšiřuje a tudíž tvoří „svodidla“, které budou zárukou bezpečnosti na trati.

Termín konání akce je stanoven na pátek 26. února 2010. Start první RZ v 19.00 hodin.

Organizace soutěže / harmonogram

  • 14.00-17.00 - Registrace účastníků na hotelu Kohútka.
  • 14.30-15.30 - Seznamovací jízdy (můžou být ukončeny pořadatelem z důvodu bezpečnosti a chodu areálu SKI Kohútka). Jsou povoleny maximálně dvě jízdy a to bez hrotů a řetězů (na samotný závod však můžou být použity).
  • 17.00 - Horský hotel Kohútka - rozprava s jezdci a seznámení s tratí a vlastní soutěží. Seznámení s předpisy a pokyny pořadatele.
  • 19.00 - Start RZ1 z točny u Hotelu Čertov (čas prvního předjezdce).
  • Výsledky budou zveřejněny 30 minut po dojetí posledního závodního vozu k hotelu Kohútka, kde také proběhne slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen.
  • Po skončení závodu je na hotelu Kohútka připraveno občerstvení, které se jistě ponese v duchu dobré zábavy.
Průběh rychlostních zkoušek (RZ):

Jsou povoleny dva ostré průjezdy RZ1 a RZ2, které budou změřeny. Start prvního jezdce je po dojetí posledního předjezdce do cíle. Startovní interval je 1 minuta a na startu startér předá posádce JV. Letmý cíl RZ1, RZ2 je 100 m pod vrcholem a stopka je u vjezdu na parkoviště, kde každý závodník odevzdá JV komisaři. UP parkoviště SEDLO, kde je servis 20 min a následuje hromadný organizovaný přesun do RZ2. Start RZ2 proběhne ve stejném pořadí jako RZ1. Pneumatiky s řetězy a hroty jsou povoleny.

Popis Rally Show Kohútka 2010 ke stažení v PDF

Organizátor akce: KOLDI s.r.o., Kvítková 373, 760 01 Zlín 1, tel.: 724 563 216, e-mail: rallyshow@koldi.cz, web: www.koldi.cz

oficiální stránky: http://www.rallyshow.koldi.cz/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose