www.car.cz
 

Ital Enrico Bertone se na Zlínsko vrací po deseti letech i s Lancií Delta Integrale
     25.2.2010 09:44 - Pavel Jelínek


Enrico Bertone se vrací na Zlínsko se Sintesi Motorsport

Společnost Sintesi Motorsport se po dvou významných výstavách, které se v nedávné době uskutečnily v Itálii, rozhodla zúčastnit také Expo Czech Rally 2010, která se koná ve dnech 13. a 14. března 2010 v Otrokovicích nedaleko Zlína. Coby jeden z hlavních partnerů celé akce chce při této příležitosti prezentovat celou řadu svých výrobků nejvyšší kvality.

Velmi známý a slavný areál Barum Otrokovice, který bývá využíván i během Barum Czech Rally Zlín, kromě zástupců Sintesi Motorsport navštíví rovněž jejich speciální host, který je nejen velkým kamarádem majitele Sintesi Motorsport, ale má rovněž dobré vztahy se zmíněnou zlínskou rally. Ano, řeč je o Enricu Bertonem, který se na Zlínsko vrací po deseti letech.

Když jsme se Enrica zeptali, zda-li by se s námi nechtěl zúčastnit Expo Czech Rally, neváhal ani chvilku a ihned se rozhodl výstavu navštívit. Pevně věříme, že bude Enricova přítomnost v Otrokovicích velkou událostí nejen pro jeho fanoušky, ale také pro veřejnost, která automobilové soutěže sleduje,“ řekl Guido Rossetto, představitel Sintesi Motorsport.

Enrico Bertone se v minulosti zúčastnil několika ročníků Barum Czech Rally Zlín a zapsal se do jejích dějin zlatým písmem, když na ní vybojoval jako jeden z mála jezdců v celé historii soutěže celkem tři vítězství. I díky tomu se do České republiky velice těší, protože má tato místa a hlavně zdejší fanoušky hluboko ve svém srdci.

Enrico Bertone při Expo Czech Rally usedne do legendární Lancie Delty Integrale, se kterou během soboty 13. března rovněž vyrazí na testovací rychlostní zkoušku. Příležitost usednout na uzavřeném úseku po jeho boku dostane pět vylosovaných fanoušků, kteří se zúčastní chystané soutěže se Sintesi Motorsport.

Soutěž „Sedni a jeď s Bertonem“ začne již v nejbližších dnech a budete ji moci sledovat na oficiálních stránkách Expo Czech Rally.



Ve Zlíně 22. února 2010 Sintesi Motorsport

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose