www.car.cz
 

Amatérský Rallye Cup 2010 letos bez podpory FAS AČR
     26.2.2010 20:24 - tisková zpráva


Smlouva FAS AČR vs. Rallye Cup     


Dnem 24.02.2010  byla ze strany FAS AČR vypovězena smlouva mezi FAS AČR a Rallye Cup, na základě nesplnění podmínek o testování vozidel RC pro rok 2010.

K odmítnutí návrhu Národních technických řádů RC jsme se rozhodli v návaznosti na výsledky ankety posádek o testování, které jasně ukázaly, že posádky RC nemají zájem o testování za navrhovaných podmínek. 

Nyní budou upravena pravidla RC (kategorie VIP-Testování), kterou v důsledku těchto událostí již není potřeba vypisovat.

O startu na naší rallye a i na jiných podnicích RC si licencovaní jezdci budou již rozhodovat sami, dle vlastního uvážení. Samozřejmě jsou a vždy budou na podnicích RC vítáni.

Závěr: I. Subaru Liška Rallye Plzeň 2010 se SAMOZŘEJMĚ POJEDE v plném rozsahu, stejně jako celý seriál Rallye Cup 2010, včetně kandidátských podniků.

Robert Valečko: " Ano, jsem z tohoto postoje federace v podstatě zklamán a zaražen. Překvapuje mě, že i v 21. století existují síly, které člověku umožňují pohybovat se v rámci dobrovolné činnosti jen po vytyčených cestách.

Chápu, že klučina, kopající míč za barákem, se nemůže jen tak zúčastnit 1. ligy. Avšak nechápu, proč by si prvoligový fotbalista nemohl za tím barákem s klukama zakopat, předat jim pár zkušeností a nebo jen tak předvést, co se ve velké soutěži naučil a zatraktivnil tak odpolední zábavu."



Přihlášené posádky, harmonogram. kalendář a další info
http://www.wmr.cz/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose