www.car.cz
 

Nová tvář webových stránek Automotodromu Brno
     2.3.2010 22:17 - tisková zpráva


Objevte novou tvář webových stránek Automotodromu Brno, a.s.!
 
Brno – Internetové stránky, nejen pro fanoušky motosportu, se mohou pyšnit novým vzhledem, zajímavostmi i ulehčením registrací, přihlášek či nákupem vstupenek! Společnost Automotodrom Brno, a.s. rozšířila možnosti využití internetového propojení s fanoušky. Od 1.3.2010 mohou navštívit zbrusu nové internetové stránky www.brno-circuit.com.

Internetové stránky mají zcela nový design, který je variabilní dle jednotlivých kategorií. Web je podpořen také rychlejším systémem, který bude pružný zejména v extrémním vytížení během závodů.

Návštěvníci stránek se mohou propojit se sociálními sítěmi, jako je např. Facebook, kde mohou získávat upozornění na aktuality, novinky, fota či výhodné akce. Pro fanoušky je spuštěn zcela nový Funshop, kde si v pohodlí ze svého domova mohou koupit oblečení a doplňky s logy Masarykova okruhu či kolekce Abaja. Stejně tak si zde mohou zakoupit vstupenky na mezinárodní podniky za výhodné ceny!

Kromě každodenních aktualit ze světa motosportu, mají návštěvníci stránek možnost RSS informačních kanálů zahraničních motoristických webů bez dalšího vyhledávání.

Turisté zde mohou využít i jedinečných služeb cestovní kanceláře, ubytovacích služeb či dopravy za výborné ceny bez dalšího zařizování! Automotodrom Brno tak chce vyjít vstříc všem návštěvníkům a zajistit jejich klidné a pohodlné cestování nejen na akce pořádané Masarykovým okruhem. Cestovní kancelář nabízí doprovodné služby jako výlety v Brně i po okolí, památkách či vinných sklepech.

Účastníci silničního provozu mohou získat množství informací, novinek, rozhovorů či koupi jízd veřejnosti a kurzů motoškoly. V letošním roce je čeká jedna z velkých novinek – motoškoly se bude účastnit jako instruktor také jezdec třídy Moto2 Karel Abraham! Termíny s ním jsou k nahlédnutí na nových internetových stránkách.

Pohodlnější přístup a informace tak také ocení závodníci a novináři, kteří zde mohou využít online akreditace a registrace a zároveň tak získávat čerstvé novinky přímo na svůj email.

 
Nový vzhled a funkčnost by měl usnadnit všem příznivcům vyhledávání informací, odkazů, videí, fotek zajímavostí ze zákulisí či výsledkových servisů během celého roku. Internetové stránky www.brno-circuit.com vás přenesou do motoristického centra dění a žhavých informací.
 
 
 
 
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Zimní atmosféra na Masarykově okruhu, zima 2010, foto Jar. Mareček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose