www.car.cz
 

David Vršecký comeback dalšího potenciálního soupeře Lacka jednoznačně vítá
     6.3.2010 22:57 - tisková zpráva


Vršecký se Lacka těší!

Včera oznámil Adam Lacko svůj návrat do truckracingu. David Vršecký comeback dalšího potenciálního soupeře jednoznačně vítá.

"O Adamově návratu se spekulovalo již hodně dlouho, osobně s tím nemám sebemenší problém. Naopak. Čím více Čechů, tím menší bude mediální tlak na mě i celý tým," konstatoval David v reakci na včerejší tiskovku Adama Lacka. Mladý český jezdec bude stejně, jako v předchozích dvou sezónách startovat v týmu Egona Allgauera, v jehož barvách slavil v roce 2004 svůj největší úspěch v podobě celkového třetího místa.

"Řekl bych, že letos to bude hodně nabité. Pokud se Adamovi podaří skončit mezi pěti nejlepšími, může hovořit o velkém úspěchu. Celková bedna by pak znamenala senzaci."

Tříletá absence by se podle Davida neměla podepsat příliš negativně na Lackově výkonnosti. "Pokud je mi známo, tak Adam celou dobu závodil, takže to má pořád v ruce. A začínáme až na konci května, takže bude dost času na testování. Na sezónu bude připravený. Na vzájemné souboje se těším," uzavřel dvojnásobný mistr Evropy.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko se vrací do šampionátu trucků 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose