www.car.cz
 

Motosalon 2010: v Brně také největší policejní motoklub na světě !
     7.3.2010 22:31 - tisková zpráva


Motoklub The Blue Knights® International Law Enforcement Motorcycle Club

pozor : Soutěž o lístky na Motosalon v Brně 2010. Ještě stále můžete soutěžit !!


Na výstavě MOTOSALON se v premiéře představí největší policejní motoklub na světě Blue Knights zastoupena českým chapterem Blue Knights Czech Republic I.

Kdo to je? The BLUE KNIGHTS; je nezisková bratrská organizace, jejíž členy jsou jak aktivní, tak i vysloužilí policisti, muži a ženy, kteří se těší z jízdy na motocyklu. Na jaře roku 1974, několik strážců zákona z Bangor, Maine (USA) se setkalo s a vytvořilo malý, místní motocyklový klub.

Zbytek, jak oni říkají, je již historie. Brzo, byly založeny kluby Blue Knights v Massachusetts, New Hampshire, i mimo něj. S přidáním Kanady a později Austrálie, se modří rytíři stáli mezinárodní organizací. Od 31. prosince 2008, má organizace Blue Knights přes 615 klubů s více jak 20,000 členy v 29 zemích celého světa.


Našimi otci zakladateli jsou: Joel Rudom, Bill Robinson, Doug Miner, Ed Gallant, Mike Hall, Chuck Gesner, Wayne Labree, Chuck Shuman

Mezi členy Blue Knights se říká: Neexistují žádní cizí lidé, pouze přátelé, s kterými jste se zatím nesetkali.

Na stánku se společně s Blue Knights představí jako již tradičně Motoklub Policie ČR (Motoklub 158). Návštěvníci výstavy se mohou těšit na ukázku policejních motorek nejen z České republiky (Policie ČR, Městská Policie, Vojenská Policie), ale také na policejní motocykly ze zahraničí. Pomyslnou třešničkou na dortu může být představení Harley Davidson Electra Glide Police special 2010.


Základní informace o veletrhu

Mezinárodní veletrh motocyklů, příslušenství a oblečení MOTOSALON 2010 motorbike show bude největší oborovou prezentací ve střední Evropě a to jako jediný motocyklový veletrh s gescí Svazu dovozců automobilů (SDA) – motocyklová sekce a za podpory Sdružení automobilového průmyslu (AIA).
Je zařazen do mezinárodního kalendáře výstav a veletrhů IMA a ACEM.

Veletrh předvede kompletní zastoupení významných značek dostupných na našem trhu (Access Motor, Aprilia, Artic Cat, BMW, Buell, Bombardier, CPI, Daelim, Harley- Davidson, Honda, Husaberg, Hyosung, Chunlan, Kawasaki, Keeway, Kentoya, KTM, Linhai, Moto Guzzi, Piaggio, Sachs, TGB, TMEC, Triumph, YAMAHA) s nejaktuálnějšími novinkami a nabídne návštěvníkovi přehlídku všeho, co s motocyklem souvisí.

Bude pořádán v nejlepším výstavním areálu v ČR a návštěvník bude mít možnost shlédnout všechny značky pohromadě v nejmodernějším pavilonu ve střední Evropě.
Veletrh bude organizován střídavě v Brně a v Praze, osloví další potencionální zájemce o tuto akci, jak z řad vystavovatelů, tak i návštěvníků.
Rozsah prvního ročníku pořadatelé odhadují na 27 tisíc čtverečních metrů výstavní plochy, s předpokládanou návštěvností 50 tisíc návštěvníků.


Provozní doba: 
 
 
10. 3. 2010
9.00 – 17.00 hod.
odborný a novinářský den

11. - 12. 3. 2010
9.00 - 20.00 hodin

13. 3. 2010
9.00 - 19.00 hodin

14. 3. 2010
9.00 - 17.00 hodin

 

BVV

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Krasavci ze Ženevy 2010 objektivem Antonína a Pavla Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose