www.car.cz
 

Pořadatelé Valašky budou vybírat vstupné
     9.3.2010 08:29 - tisková zpráva


Regulace diváků na rychlostních zkouškách SHERON Valašská rally

Pořadatelé úvodního podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010 SHERON Valašská rally, která se pojede v termínu 26. – 27. března s centrem ve Valašském Meziříčí, se rozhodli vybírat vstupné na rychlostních zkouškách a do servisní zóny. K uvedenému rozhodnutí přispěly stále se zvyšující náklady na pořádání automobilové soutěže. Organizátor AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín určil přijatelnou výši vstupného pro diváky a zároveň věří, že fandové tento krok přijmou s pochopením.

„V minulých letech jsme nevybírali na valašce vstupné od diváků. V letošním roce pokryjeme většinu nákladů zásluhou našeho generálního sponzora a hlavního partnera rally. Nicméně v celkovém rozpočtu rally nám chybí ještě částka v řádech statisíců. Proto jsme přistoupili k tomuto opatření a věříme, že diváci naše rozhodnutí pochopí,“ řekl Miroslav Hošák, ředitel SHERON Valašská rally.

Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny ve Valašském Meziříčí a na všech rychlostních zkouškách. Servisní areál bude umístěn po celou dobu rally na novém místě, a to v prostorách Autocentra Lukáš ve Valašském Meziříčí – Bynině.

VSTUPNÉ: Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 30 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP (tzv. permanentka), které budou v ceně 100 Kč (platí na všechny akce po dobu dvou dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů:

Pátek 26. března 2010:
RZ 1, 4 ŠPIČKY (Hluzov – Hustopeče nad Bečvou)
RZ 2, 5 TROJÁK (Rajnochovice – Hošťálková)
RZ 3, 6 BYSTŘIČKA (Bystřička – Vidče)
Servisní zóna – servisní areál Autocentrum Lukáš Valašské Meziříčí – Bynina

Sobota 27. března 2010:
RZ 7, 9 PUNTÍK (Nový Jičín – Závišice)
RZ 8, 10 ODRY (Veselí – Dobešov)
RZ 11, 12 SANTOV (Vesník – Velká Lhota)
Servisní zóna – servisní areál Autocentrum Lukáš Valašské Meziříčí – Bynina

„Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 100 Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte průjezd k rychlostní zkoušce a nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují přístup do servisního areálu,“ upřesnil ředitel Hošák.

Dodejme, že start a cíl soutěže na valašskomeziříčském náměstí bude pro diváky zdarma. Vstup zdarma mají rovněž děti do 12 let v doprovodu rodičů na každou rychlostní zkoušku a tělesně postižení občané. Visačky - volný vstup budou v prodeji na čerpacích stanicích a na vybraných prodejních místech v okolí trati rally na Vsetínsku, Valašskomeziříčsku a Novojičínsku od soboty 20. března.

Podrobný seznam prodejních míst visaček a oficiálních programů SHERON Valašská rally 2010 bude zveřejněn na oficiální internetové adrese: www.valrally.webnode.cz.



Ve Valašském Meziříčí 5. března 2010 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
SHERON Valašská rally

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   AMATER RALLYE Cup 7.závod Milovice 27.02.2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose