www.car.cz
 

Výstava Brněnský sport v objektivu do neděle
     17.3.2010 13:18 - Pavel Jelínek


Na Nové radnici je k vidění výstava sportovních fotografií

V pondělí 8. března byla zahájena v Křížové chodbě Nové radnice výstava Brněnský sport v objektivu. Přehlídka sportovních fotografií z roku 2009 zde bude veřejnosti přístupná až do neděle 21. března.

Již od 1. dubna ale startuje nový ročník této fotosoutěže. Součástí úvodní slavnostní vernisáže bylo i vyhlášení výsledků a předání cen. Výsledky vyhodnotila odborná porota, která vybírala z více jak 130 velmi kvalitních snímků, zařazených do kategorií junior, amatér a profesionál. Hlavní cenu a celkové vítězství získal Jan Cága za sérii černobílých fotografií.

V kategorii AMATÉR pak byl vyhlášen Libor Zhoř. Na výstavě  je mimochodem zastoupen i náš kolega Jaroslav Mareček a to především svými  fotografiemi  z brněnského okruhu. Okruhu se navíc věnovalo mnohem více  fotografů.

Ze soutěže na webových stránkách ocenili návštěvníci webu jako nejlepší fotku Marka Horáka. V gotických prostorách Křížové chodby Nové radnice najdou návštěvníci jen část soutěžních fotografií. Další část výstavy je totiž umístěna v rámci projektu Galerijní tramvaje. Tramvaj jezdí ulicemi Brna na linkách číslo 2, 5 a 6 až do konce března a je označena logem fotosoutěže.

 

zdroj: iBrno.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Zimní atmosféra na Masarykově okruhu, zima 2010, foto Jar. Mareček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose