www.car.cz
 

MOTORMIX : Vrchaři přezbrojují, setkání na motokárách, Lacko do trucků ....
     20.3.2010 01:23 - Pavel Jelínek


První jarní MOTORMIX je připraven
 
Půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu šestý díl roku 2010. Pořad je tradičně ke stažení a zhlédnutí i na internetu - navíc podstatně snadněji, než doposud.
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat…
 

„Nevídaný počet českých vrchařů pojede letos se silnými f 3000 tísícovkami a v Motormixu své plány představí mistr Evropy Václav Janík a Milan Svoboda, ale také Dan Michl, který vloni získal hned tři tituly. Na Valašské rallye v závěru března se bude letos vybírat vstupné a již o týden později odstartuje Horácká rallye na Třebíčsku a o další týden po ní Šumava. Na motokárové dráze v Litomyšli se pak sešli automobiloví i motocykloví závodníci, s nimiž jsme natočili několik dalších rozhovorů. ( Václav Janík, Miroslav Jakeš, Vít Nosálek, Václav Rozehnal, Lucie Panáčková, Vladimír Vitver, Dan Michl, Patrik Hájek …). V projektu Ženy pro Dakar postoupilo do dalšího výběru více než třicet zájemkyň a okruhový závodník Adam Lacko se letos vrací do evropského šampionátu trucků. Zmíníme také, že u Zlína vznikla nová trať, vhodná pro testování závodních vozů a že také letos v severočeské Sosnové vyvrcholí ME v rallyecrossu.“ upřesňuje obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

 

„Připomenout můžeme ještě další díl, který je stále ke stažení na internetu a který obsahuje mimo jiné tyto příspěvky: Mistr Evropy David Vršecký a Buggyra se připravují na překonání světového rekordu a v rozhovoru nám úspěšný roudnický  jezdec sdělil i další podrobnosti. Dakar 2010 úspěšně přes jeho náročnost zvládlo hned několik českých jezdců a většinou již plánují další starty. Věhlasné Rallye Monte Carlo podruhé úspěšně absolvoval hustopečský Martin Rada, tentokrát navigovaný Jardou Jugasem, kteří nám prozradili řadu zajímavostí z nedávného společného startu. Zmíníme také několik zajímavostí k blížící se úvodní soutěži sezóny a nejen to,“ připomíná obsah minulého dílu Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí.

K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !!

Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd. Uvedené stránky jsou nyní  stále ještě ve výstavbě, ale základní funkce fungují.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Pustějovský
Pavel Danko
Karel Kolečko
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Tomáš Otřísal
František Jůza
Archiv týmů
Foto: Pavel Douša
 
Spolupráce:
Martin Kocián
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
Karel Kubeš
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 březen 02
V Brně  18. března 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mexiko 2010 objektivem Vládi Maschla podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose